търся съвет за покупка на Тойота Айго
Мнение от SFINKS » 01 Мар 2010 18:11
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
SFINKS
Мнение от diver » 01 Мар 2010 18:55
С този пост ме спечели!SFINKS написа:може може ,примерно аз събота се возих 300 км на S класа , ся кво мога да кажа с чиста съвест че всичко останало на колела е кошница biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
П.П. ЕС класите не са ли сите заводски ограничени на 250? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от desSs » 01 Мар 2010 19:08
е аз пък обикалях три седмици Европа с една Е класа, и като шофьор, и като пътник, и с чиста съвест казвам, че яриса е в пъти по-удобен, нищо че е по-малък.SFINKS написа:може може ,примерно аз събота се возих 300 км на S класа , ся кво мога да кажа с чиста съвест че всичко останало на колела е кошница biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
това за мен е перфектна кола, за града малка, маневрена, винаги си намираш място за паркиране, не е ниска да обираш всички неравности и бордюри, за извънградско също е удобна /две лета обикаляме БГ трима възрастни и дете, естествено плюс багаж, никой не се почувства изморен, на тясно и прочие/. и тва ако е кошница...
п.п. дивере, не четеш внимателно laugh.gif
desSs
diver
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 341 пъти
- Получена благодарност: 375 пъти
Мнение от slowtraveler » 01 Мар 2010 20:17
на всеки 250км -> в сервиз laugh.gif
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Uncle Dido
desSs
bg20010
Мнение от sacho7803 » 02 Мар 2010 00:35
desSs написа:е аз пък обикалях три седмици Европа с една Е класа, и като шофьор, и като пътник, и с чиста съвест казвам, че яриса е в пъти по-удобен, нищо че е по-малък.SFINKS написа:може може ,примерно аз събота се возих 300 км на S класа , ся кво мога да кажа с чиста съвест че всичко останало на колела е кошница biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
това за мен е перфектна кола, за града малка, маневрена, винаги си намираш място за паркиране, не е ниска да обираш всички неравности и бордюри, за извънградско също е удобна /две лета обикаляме БГ трима възрастни и дете, естествено плюс багаж, никой не се почувства изморен, на тясно и прочие/. и тва ако е кошница...
п.п. дивере, не четеш внимателно laugh.gif

sacho7803
didak
Мнение от SFINKS » 02 Мар 2010 12:27
кой ти говори за скорост ??? написъл съл че съм се возил 300 км а не че съм се возил с 300 км/ч biggrin.gifdiver написа:С този пост ме спечели!SFINKS написа:може може ,примерно аз събота се возих 300 км на S класа , ся кво мога да кажа с чиста съвест че всичко останало на колела е кошница biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
П.П. ЕС класите не са ли сите заводски ограничени на 250? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Десс щом яриса ти е по удобен от Е класа , евалла ... тоест тотално никакво усещане нямаш за колите biggrin.gif , намери ми някоя Е класа ще ти дам моят Ярис biggrin.gif
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
SFINKS
Мнение от desSs » 02 Мар 2010 13:29
е ок, може и да нямам усещане за колите. но когато ми опират коленете в жабката, и ме боли кръста от седалката, за мен е неудобно.SFINKS написа:Десс щом яриса ти е по удобен от Е класа , евалла ... тоест тотално никакво усещане нямаш за колите biggrin.gif , намери ми някоя Е класа ще ти дам моят Ярис biggrin.gif
desSs
Мнение от SFINKS » 02 Мар 2010 13:36

в Ярис ако седна аз зад теб не ще ти опират в жабката ами ще трябва да я отвориш и да си сложиш краката вътре в жабката biggrin.gif
Ся по сериозно , Ярис и Е класа няма 1 критерий по които да са близки даже .Нищо срещу Яриса нямам , имам такъв .Харесва ми , много даже , ама с Е клас да се сравнява е не смешно ами незнам какво .. трагично ? biggrin.gif
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
SFINKS
Мнение от desSs » 02 Мар 2010 14:05
както и да е, наистина е по-висок клас автомобил и не е редно да се сравняват. личните ми впечатления са такива, не споря и не ги натрапвам на никой, просто споделих

desSs
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 02 Мар 2010 19:43
За колите може и да няма, но за мъжете има, т.е. опичай си акъла.... biggrin.gifSFINKS написа: тотално никакво усещане нямаш за колите biggrin.gif ,
Деска, кажи сега, че в Карината ти е по-удобно..... biggrin.gif
Uncle Dido
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru