търся съвет за покупка на Тойота Айго
С този пост ме спечели!SFINKS написа:може може ,примерно аз събота се возих 300 км на S класа , ся кво мога да кажа с чиста съвест че всичко останало на колела е кошница biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
П.П. ЕС класите не са ли сите заводски ограничени на 250? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
е аз пък обикалях три седмици Европа с една Е класа, и като шофьор, и като пътник, и с чиста съвест казвам, че яриса е в пъти по-удобен, нищо че е по-малък.SFINKS написа:може може ,примерно аз събота се возих 300 км на S класа , ся кво мога да кажа с чиста съвест че всичко останало на колела е кошница biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
това за мен е перфектна кола, за града малка, маневрена, винаги си намираш място за паркиране, не е ниска да обираш всички неравности и бордюри, за извънградско също е удобна /две лета обикаляме БГ трима възрастни и дете, естествено плюс багаж, никой не се почувства изморен, на тясно и прочие/. и тва ако е кошница...
п.п. дивере, не четеш внимателно laugh.gif
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Айго-то е малка кошничка,по-скоро е за деца,няма такъв смях. laugh.gif
Вижте какво намерих в утуб:
http://www.youtube.com/watch?v=YmSlLAV2SN0
Вижте какво намерих в утуб:
http://www.youtube.com/watch?v=YmSlLAV2SN0
desSs написа:е аз пък обикалях три седмици Европа с една Е класа, и като шофьор, и като пътник, и с чиста съвест казвам, че яриса е в пъти по-удобен, нищо че е по-малък.SFINKS написа:може може ,примерно аз събота се возих 300 км на S класа , ся кво мога да кажа с чиста съвест че всичко останало на колела е кошница biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
това за мен е перфектна кола, за града малка, маневрена, винаги си намираш място за паркиране, не е ниска да обираш всички неравности и бордюри, за извънградско също е удобна /две лета обикаляме БГ трима възрастни и дете, естествено плюс багаж, никой не се почувства изморен, на тясно и прочие/. и тва ако е кошница...
п.п. дивере, не четеш внимателно laugh.gif

Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г
кой ти говори за скорост ??? написъл съл че съм се возил 300 км а не че съм се возил с 300 км/ч biggrin.gifdiver написа:С този пост ме спечели!SFINKS написа:може може ,примерно аз събота се возих 300 км на S класа , ся кво мога да кажа с чиста съвест че всичко останало на колела е кошница biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
П.П. ЕС класите не са ли сите заводски ограничени на 250? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Десс щом яриса ти е по удобен от Е класа , евалла ... тоест тотално никакво усещане нямаш за колите biggrin.gif , намери ми някоя Е класа ще ти дам моят Ярис biggrin.gif
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
е ок, може и да нямам усещане за колите. но когато ми опират коленете в жабката, и ме боли кръста от седалката, за мен е неудобно.SFINKS написа:Десс щом яриса ти е по удобен от Е класа , евалла ... тоест тотално никакво усещане нямаш за колите biggrin.gif , намери ми някоя Е класа ще ти дам моят Ярис biggrin.gif
ох недей , да не си 2 метра висока ?!?
в Ярис ако седна аз зад теб не ще ти опират в жабката ами ще трябва да я отвориш и да си сложиш краката вътре в жабката biggrin.gif
Ся по сериозно , Ярис и Е класа няма 1 критерий по които да са близки даже .Нищо срещу Яриса нямам , имам такъв .Харесва ми , много даже , ама с Е клас да се сравнява е не смешно ами незнам какво .. трагично ? biggrin.gif

в Ярис ако седна аз зад теб не ще ти опират в жабката ами ще трябва да я отвориш и да си сложиш краката вътре в жабката biggrin.gif
Ся по сериозно , Ярис и Е класа няма 1 критерий по които да са близки даже .Нищо срещу Яриса нямам , имам такъв .Харесва ми , много даже , ама с Е клас да се сравнява е не смешно ами незнам какво .. трагично ? biggrin.gif
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
ми към 1.75 съм. жабката е направена да виси много ниско надолу и затова на мен лично ми пречи. майка ми е 1.60 и за нея е перфектно. затова си го е купила женицата, щото всичко й харесва и й пасва
както и да е, наистина е по-висок клас автомобил и не е редно да се сравняват. личните ми впечатления са такива, не споря и не ги натрапвам на никой, просто споделих
както и да е, наистина е по-висок клас автомобил и не е редно да се сравняват. личните ми впечатления са такива, не споря и не ги натрапвам на никой, просто споделих

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път