СОБСТВЕНИЦИ НА АУРИС

Публикувай отговор
satman

Мнение от satman » 15 Апр 2009 19:36

Второто ТО е малко над 300лв.
mladenmo, ти какво очакваш да ти отговорим?!

mladenmo

Мнение от mladenmo » 16 Апр 2009 11:54

Аз нищо не очаквам, просто ви се чудя на темата и искам да ви кажа, че ауриса не е спортна кола и да не очаквате много от нея. Иначе успех и безпроблемно ви пожелавам.

Аватар
spritable

Мнение от spritable » 16 Апр 2009 17:15

mladenmo написа:Аз нищо не очаквам, просто ви се чудя на темата и искам да ви кажа, че ауриса не е спортна кола и да не очаквате много от нея. Иначе успех и безпроблемно ви пожелавам.
Колега, далече съм от мисълта че карам спортна кола, при положение че двигателя й е 1.4. Темата явно е интересна само за тези който притежават точно споменатият модел тойота. Съжелявам че на теб не ти е интересна...

Пък и не знаех, че има правило да се пускат теми само когато имаш проблем с колата си.

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 16 Апр 2009 17:30

Той човекът дойде да доведе ред във форума biggrin.gif и всичко да е точно и ясно biggrin.gif добре, че не е модератор,че щеше да има военна дисциплина във форума biggrin.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

jingo

Мнение от jingo » 17 Апр 2009 17:37

spritable написа:
mladenmo написа:Аз нищо не очаквам, просто ви се чудя на темата и искам да ви кажа, че ауриса не е спортна кола и да не очаквате много от нея. Иначе успех и безпроблемно ви пожелавам.
Колега, далече съм от мисълта че карам спортна кола, при положение че двигателя й е 1.4. Темата явно е интересна само за тези който притежават точно споменатият модел Тойота. Съжалявам че на теб не ти е интересна...

Пък и не знаех, че има правило да се пускат теми само когато имаш проблем с колата си.
Темата е интересна за тези,които притежават модела и за тези,които биха желали евентуално да го закупят или сравняват с някои подобни модели и на други марки .!А никой на сила не те кара да четеш !
Относно очакванията към мотор 1.4-1.6 и аз не очаквам много,но пък получавам много: удобна,приятна нито мека,нито твърда возия,повече от добра устойчивост и добра контролируемост в завой,лесно се вкарва в пътя.Добро аудио/става/добра или отлична видимост в страничните огледала/субективно за мен/Устойчиви на зацапване фарове,за разлика от много други модели и не само на Тойота.Добра тяга на 5та с 50 и няма нужда от превключване до морето.Не удачно или не добре премислена предна греда с понякога неприятно извиване на врата/ограничена видимост в ляв остър завой/.....Относно пластмасите не е чак толкова зле,като се има в предвид цената на автомобила,не може да се очаква повече......
Хайде със здраве и със здраве да си ги караме ! :thumbsup:

mladenmo

Мнение от mladenmo » 17 Апр 2009 23:48

Момчета.... Знам че всеки би защитил марката и модела на своята кола, която си е закупил !!! Споко, какво сте тръгнали с рогата напред и след като няма да се разбираме директно ви отговарям по темата.
1. махни си прекъсвача и така ще можеш да постигнеш оборити чрез, които ще "откриеш" истинския потенцял на на колата си и ще разбереш за магията да превръщаш масло в мармалад.
2. кажете да ви уредя няколка литра керосин, за да можете да вдигате по 300, ама не казвайте на много хора, че ще спрат да си купуват super cars. :thumbsup:

satman

Мнение от satman » 18 Апр 2009 12:45

jingo,
не мислиш ли,че е малко шумна? Моята я кара повече жената и шьофьорската врата е цялата на резки.Коланите също оставят следи.Затова бързо спрей със силикон за табло или нещо подобно.
Като я купувах 2007г. ми излезе почти 40000,после пуснаха бонус джанти,сега и 20%.....

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 19 Апр 2009 18:10

Сега са супер на далавера с тия 22% за дизелите. Да не говорим че май ги пуснаха и с данъчно облекчение вече. Иначе аз от тва 1,4 не съм и очаквал да се държи толкова добре. Сетих се кво ме дразни още. Това че тежи тон и триста.Като за с толкова пластмаси ми се струва доста тежка.Но пък това си има и добра страна щото се надявам да е много здрава и устойчива на удари. Щото не знаеш кога ша ти се наложи да разбереш wacko.gif
Изображение1G-FE

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 19 Апр 2009 19:30

тая не знам аурис ли е, или корола, ама на здрава мяза unsure.gif

Аватар
Рошко
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Рошко » 20 Апр 2009 02:15

desSs написа:тая не знам аурис ли е, или корола, ама на здрава мяза unsure.gif
Аурис е ама това е нищо...

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

И тримата от колата, плюс котката, са жиеи! cool.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 20 Апр 2009 09:45

ohmy.gif кво ги е блъснало бе, влак ли wacko.gif

tribalistas

Мнение от tribalistas » 20 Апр 2009 10:33

ohmy.gif Какво е станало с този Аурис? Как е катастрофирал. Ебаси мамата................
FJ Cruiser limited edition

Аватар
Рошко
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Рошко » 20 Апр 2009 18:43

desSs написа:ohmy.gif кво ги е блъснало бе, влак ли wacko.gif
Аурисът е румънски - скочил в огромна дупка на пътя при скорост около 100 км/ч завъртял се и се забил странично в дърво. Шофьорът е имал счупено ребро, рамо и ключица, останалите - гаджето й бабата, са се отървали без контузии.

Аватар
spritable

Мнение от spritable » 21 Апр 2009 14:00

Баси, ам шофьора как са го извадили - чрез осмоза ли?

пс. темата на човека в какво се превърна wink.gif

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 21 Апр 2009 14:07

Ам ,тва си е и голяма доза късет. Като гледам купчината ламарини не ми е ясно само как е оцелял шофьора wacko.gif Да не ни се налага да ги тестваме наще колко са корави !!!
Изображение1G-FE

Публикувай отговор