СОБСТВЕНИЦИ НА АУРИС
Колега, далече съм от мисълта че карам спортна кола, при положение че двигателя й е 1.4. Темата явно е интересна само за тези който притежават точно споменатият модел тойота. Съжелявам че на теб не ти е интересна...mladenmo написа:Аз нищо не очаквам, просто ви се чудя на темата и искам да ви кажа, че ауриса не е спортна кола и да не очаквате много от нея. Иначе успех и безпроблемно ви пожелавам.
Пък и не знаех, че има правило да се пускат теми само когато имаш проблем с колата си.
Темата е интересна за тези,които притежават модела и за тези,които биха желали евентуално да го закупят или сравняват с някои подобни модели и на други марки .!А никой на сила не те кара да четеш !spritable написа:Колега, далече съм от мисълта че карам спортна кола, при положение че двигателя й е 1.4. Темата явно е интересна само за тези който притежават точно споменатият модел Тойота. Съжалявам че на теб не ти е интересна...mladenmo написа:Аз нищо не очаквам, просто ви се чудя на темата и искам да ви кажа, че ауриса не е спортна кола и да не очаквате много от нея. Иначе успех и безпроблемно ви пожелавам.
Пък и не знаех, че има правило да се пускат теми само когато имаш проблем с колата си.
Относно очакванията към мотор 1.4-1.6 и аз не очаквам много,но пък получавам много: удобна,приятна нито мека,нито твърда возия,повече от добра устойчивост и добра контролируемост в завой,лесно се вкарва в пътя.Добро аудио/става/добра или отлична видимост в страничните огледала/субективно за мен/Устойчиви на зацапване фарове,за разлика от много други модели и не само на Тойота.Добра тяга на 5та с 50 и няма нужда от превключване до морето.Не удачно или не добре премислена предна греда с понякога неприятно извиване на врата/ограничена видимост в ляв остър завой/.....Относно пластмасите не е чак толкова зле,като се има в предвид цената на автомобила,не може да се очаква повече......
Хайде със здраве и със здраве да си ги караме !

Момчета.... Знам че всеки би защитил марката и модела на своята кола, която си е закупил !!! Споко, какво сте тръгнали с рогата напред и след като няма да се разбираме директно ви отговарям по темата.
1. махни си прекъсвача и така ще можеш да постигнеш оборити чрез, които ще "откриеш" истинския потенцял на на колата си и ще разбереш за магията да превръщаш масло в мармалад.
2. кажете да ви уредя няколка литра керосин, за да можете да вдигате по 300, ама не казвайте на много хора, че ще спрат да си купуват super cars.
1. махни си прекъсвача и така ще можеш да постигнеш оборити чрез, които ще "откриеш" истинския потенцял на на колата си и ще разбереш за магията да превръщаш масло в мармалад.
2. кажете да ви уредя няколка литра керосин, за да можете да вдигате по 300, ама не казвайте на много хора, че ще спрат да си купуват super cars.

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Сега са супер на далавера с тия 22% за дизелите. Да не говорим че май ги пуснаха и с данъчно облекчение вече. Иначе аз от тва 1,4 не съм и очаквал да се държи толкова добре. Сетих се кво ме дразни още. Това че тежи тон и триста.Като за с толкова пластмаси ми се струва доста тежка.Но пък това си има и добра страна щото се надявам да е много здрава и устойчива на удари. Щото не знаеш кога ша ти се наложи да разбереш 

-