Да си чипосам ли колата ???
Да си чипосам ли колата ???
Значи един колега ми пусна мухата. Той кара алфа и е много активен в техния форум, където действат некви пичове Black Angels, които чипват и много ги хвалят там. Аз им се обадих и ми казаха, че до месец и нещо ще имат софтуер.
Ама аз много не ги чалдисвам тия работи и почна да ме гриза съвестта да не зема да думна двигателя че ми е само на 60к (авенсис 2002, 2.0 Д4Д 116кс).
И ето, че сега съм много раздвоен, та моля за съвет...
Ама аз много не ги чалдисвам тия работи и почна да ме гриза съвестта да не зема да думна двигателя че ми е само на 60к (авенсис 2002, 2.0 Д4Д 116кс).
И ето, че сега съм много раздвоен, та моля за съвет...
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Електрониката на един съвременен автомобил е много сложно и за съжаление при много автомобили доста не надеждно нещо.
Тойота се слави с много надеждна такава.
Според мен, недей да предизвикваш съдбата и да слагаш незнайно какви неща в автомобила си, защото съм сигурен, че ще започне едно безкрайно ходене по мъките и оправия няма!
Тойота се слави с много надеждна такава.
Според мен, недей да предизвикваш съдбата и да слагаш незнайно какви неща в автомобила си, защото съм сигурен, че ще започне едно безкрайно ходене по мъките и оправия няма!
ТТЕ - тунинг наистина са специализирани за Тойота и са много добри, аз също мислех да слагам такъв, ОБАЧЕ ТМ ауто го слагат официално за да ти запазят гаранцията и искат майка си и баща си за тази цел !!! ако не се лъжа към 2 000 лева, друг вариант е Дигитал тунинг, не съм чул някой да се оплаква от техния, а твоя модел ако не греша става към 148 коня, можеш да провериш на сайта им - http://www.digitaltuning.bg/def.php
Също така колегата от форума - Ме4оКух е определено доста наясно с подобни неща и е писал достатъчно много по въпроса.
Също така колегата от форума - Ме4оКух е определено доста наясно с подобни неща и е писал достатъчно много по въпроса.
Avensis 1.6<Avensis 2.0 D4D<Corolla Verso Forte D4D + Yaris 1.4 D4D на жената 

- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Чипа струва доста, а и се слага на колата и няма как да го сложиш на по-новата. PowerBox-а за по-големите двигатели на Тойота е един -т.е. един път като го вземеш, можеш да го сложиш на новата Тойота без много грижи и проблеми. Разликата - чипа би трябвало да вдигне 4-5к.с повече, но още не съм чул някой из БГ да е чипнал Тойота (освен 1.4 д4д ) 

попаднах днес на това - http://www.racechip.de/racechip-chiptun ... osv1hdeqn5 и съм доста заинтригуван
Avensis 1.6<Avensis 2.0 D4D<Corolla Verso Forte D4D + Yaris 1.4 D4D на жената 

- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Точно това е PowerBox
Не е чип
Такова мога да ти закача на колата, за да усетиш разликата
Става доооста прилична вървялка biggrin.gif
P.S. За да постигнеш подобни резултати, трябва да сложиш въздушен филтър с по-голяма пропускливост - K&N, JR, APEXi - нещо такова
Иначе не и стига въздуха и на най-високите настройки забива, защото сместа е кофти. Не мога да намеря къде е дино стенда в Пловдив, а знам че има такъв, иначе щях да покажа и замерена Королата
Някой ако има идеи къде е, да свирка 

P.S. За да постигнеш подобни резултати, трябва да сложиш въздушен филтър с по-голяма пропускливост - K&N, JR, APEXi - нещо такова

- Georgimitrovich
- Georgimitrovich
- Georgimitrovich
Eto link za dynoto za koito go interesuva
http://www.clubgti-bg.com/viewtopic.php ... 50cfce22a6
Moje puk i ne6to grupovo da izmislim 6te e veselo biggrin.gif
http://www.clubgti-bg.com/viewtopic.php ... 50cfce22a6
Moje puk i ne6to grupovo da izmislim 6te e veselo biggrin.gif
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300