Аз от името на Subaru Club BG каня вас. Добре сте дошли без значение от къде сте. Желаещите да се присъединят от центъра на страната да пишат, ще се водим.Мазда клуб Русе и Хонда клуб имат честта да поканят Нисан клуб на една малка срещичка в град Русе на 26.04.09 Срещата ще се проведе от 12 часа на полигона на ДЗС-то.
Ако има желаещи от други градове да пишат да се разберем да ви посрещнем.
ЗАПОВЯДАЙТЕ
Японска среща 26.04.09 Русе
-
- Обратна връзка:
Японска среща 26.04.09 Русе
Ами, колеги, официално сте поканени на среща в Русе
Последно промяна от Impreza94 на 03 Апр 2009 15:58, променено общо 1 път.
Аз съм за и то с две ръце преди време когато се проведе, във Варна такава среща се чудих дали да не попитам някой от другите клубове в Русе да организираме и ние една такава сбирка но ми се строри че няма да има желаещи и се отказах.Надявам се да се съберем повечко
и да се запознаем
Ще поема инициативата за феновете на Toyota в Русе да се съберем и ако трябва да посрещнем идващи от други градове
Поздрави Дидо

Ще поема инициативата за феновете на Toyota в Русе да се съберем и ако трябва да посрещнем идващи от други градове

Поздрави Дидо

- пл@мен5445
- Обратна връзка:
ideqta e straxotna !!!

Toyota Celica 2.0 GTI 16V T18
http://www.youtube.com/watch?v=MDfu6SMk ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=MDfu6SMk ... re=related
-
- Обратна връзка:
Предполага се, че ще е по-интересно от вътрешните ни срещи, затова си струва присъствието...такива сбирки не се правят всеки ден/седмица/месец, тази ще е втора официална за страната - нека не се излагаме. Софиянци и пловдивчани биха имали далеч по-голям успех, но нека им покажем, че и ние не сме за изхвърляне 

EJ22E 5MT IMPREZA/RF5C MAZDA6
-
- Обратна връзка:
Няма нищо неосъществимо....адаш biggrin.gifREDBULBC написа:Аз съм за и то с две ръце преди време когато се проведе, във Варна такава среща се чудих дали да не попитам някой от другите клубове в Русе да организираме и ние една такава сбирка но ми се строри че няма да има желаещи и се отказах.Надявам се да се съберем повечкои да се запознаем
![]()
![]()
![]()
Ще поема инициативата за феновете на Toyota в Русе да се съберем и ако трябва да посрещнем идващи от други градове![]()
Поздрави Дидо
E...може би 100 Lexus-а на сбирка в Щръклево biggrin.gif

А може би цял Русе да кара само ToyotaImpreza94 написа:Няма нищо неосъществимо....адаш biggrin.gifREDBULBC написа:Аз съм за и то с две ръце преди време когато се проведе, във Варна такава среща се чудих дали да не попитам някой от другите клубове в Русе да организираме и ние една такава сбирка но ми се строри че няма да има желаещи и се отказах.Надявам се да се съберем повечкои да се запознаем
![]()
![]()
![]()
Ще поема инициативата за феновете на Toyota в Русе да се съберем и ако трябва да посрещнем идващи от други градове![]()
Поздрави Дидо
E...може би 100 Lexus-а на сбирка в Щръклево biggrin.gif

Интересно след прочетеното от другите форуми забелязвам че много хора ще се съберем няма ли да е малко тесничко на левента ...
Докато се наканем от Тойота Рс да го предложим това и ето, че хората вече се организиратREDBULBC написа:Аз съм за и то с две ръце преди време когато се проведе, във Варна такава среща се чудих дали да не попитам някой от другите клубове в Русе да организираме и ние една такава сбирка но ми се строри че няма да има желаещи и се отказах.Надявам се да се съберем повечкои да се запознаем
![]()
![]()
![]()
Поздрави Дидо
ДАНО СЕ СЪБЕРЕМ ПОВЕЧЕ, аз ще привлека едно приятелче с Трибека
Toyota Corolla AE111 4A-FE 1998, ще я поливам да стане Lexus
-
- Обратна връзка:
Днес ще се видим с част от колегите на Кауфланд до Практикер между 19.оо - 19.3о за да се доразберем, който има възможност - да дойде. Аз лично не съм ходил на този паркинг и нямам представа колко е голям, но ще го измислим - само интерес да има !!REDBULBC написа:Интересно след прочетеното от другите форуми забелязвам че много хора ще се съберем няма ли да е малко тесничко на левента ...

-
- Обратна връзка:
Първа надявам се последна промяна в плана. На брифинга, който се проведе снощи 02.04.2009 присъстваха членове на почти всички клубове и се стигна до тия параметри ;)Срещата ще се проведе от 12 часа на полигона на ДЗС-то.
PS. На колегата REDBULBC специални благодарности

Няма защо колегаImpreza94 написа:Първа надявам се последна промяна в плана. На брифинга, който се проведе снощи 02.04.2009 присъстваха членове на почти всички клубове и се стигна до тия параметри ;)Срещата ще се проведе от 12 часа на полигона на ДЗС-то.
PS. На колегата REDBULBC специални благодарности![]()
![]()