Въпроси за тойота корола нова
Въпроси за тойота корола нова
Какво бихте казали за тази кола ( за закупуване нова) двигателя читав ли е за големи става на въпрос 2 литровия дизелов агрегат D-4D 126hp. Скоростната кутия издръжлива ли е (става на въпрос за 6 степенна механична), окачването как е всички плюсове и минуси на този автомобил. Колебанието е голямо но поради обясними причини не искам да споделям между кое др МПС е дилемата. Предварително благодаря.
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Гледаш номера на Шасито - ако започва с J, значи е японка. N - кадънче, другите заводи не ги знам.Shaggster написа:Тойота корола 2.0 Д4Д двигателя. Имам и др въпрос. От шоу рума ми казаха, че сега колите били японска сглобка но пък от страни ми казаха че може и да не са. Някой знае ли нещо по този въпрос
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Koлегата ми си купи Корола миналата седмица и започва с А, но веднага след това замина за Испания, та не успях да я "разчопля" и да разбера коя е държавата производител.Kiki написа:S - Великобритания, но мисля, че там правят само Авенсис.
П.С. Аурис също се прави в Англия (не само в Турция), не е само Авенсис.
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Ако може да се вярва на декодерите, А е Африка
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
- polsun
- Обратна връзка:
Корола Версо и Аурис се сглабят в Турция, в Ю. А. са Хайлукс и Корола
една публикацийка http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=1220231
една публикацийка http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=1220231
Имам същата, вече на близо 30 000 км. Прави ми впечатление малко бъгавата скоростна кутия, сравнително по твърдото окачване /като се има предвид че се качих на тойотата от френски автомобил и то по горен клас/. Много яко дърпа при около 2000 оборота, нямам думи. Спирачките скърцат малко, но четейки форума е ясно, че това е проблем на аурис и корола. По възможност си сложи парксензори отзад, почти нямаш видимост от високия багажник. Аудиото е с много хубав звук, а климатроника бачка перфектно. Единствено скоростната кутия не ми харесва, скоростите от 1-ва до 3-та вкл. не влизат така "мазно" както на предходния ми автомобил. Успех 

Toyta Corolla 2.0 D4D