Aко е закупена началото на 2006 - януари/февруари, тъкмо е изтекла гаранцията и са я прецакали здраво колежката...Vesko написа:2006 не е ли гаранционен още?
Е няма начин, като се появи нещо младо и свежо и.........всички му налитат biggrin.gif . А аз като се регистрирах и попитах, трябваше да минат две седмици, за да отговори един колегаМила написа:р.s. това с "Какито" ме разби.......като камъче вътрешно каре на Ярис.... biggrin.gif
В грешка си баце...extel написа:Е няма начин, като се появи нещо младо и свежо и.........всички му налитат biggrin.gif .Мила написа:р.s. това с "Какито" ме разби.......като камъче вътрешно каре на Ярис.... biggrin.gif
Maлко ти е било... Следващия път - повече!А аз като се регистрирах и попитах, трябваше да минат две седмици, за да отговори един колега.
Еми щом имаш хора няма какво да се чудишМила написа:Благодаря на всички, ще се възползвам от всички съвети-имам и хора в Англия-то кой ги няма напоследък.....за Германия също.... и продължавам да събирам идеи и сведения....
р.s. това с "Какито" ме разби.......като камъче вътрешно каре на Ярис.... biggrin.gif
A ако дадеш номера на рамата или номер на частта, мога да питам един пич от английския форум на Тойота, който е дилър и дава страшно добри оферти.Bass_Man написа:Еми щом имаш хора няма какво да се чудишМила написа:Благодаря на всички, ще се възползвам от всички съвети-имам и хора в Англия-то кой ги няма напоследък.....за Германия също.... и продължавам да събирам идеи и сведения....
р.s. това с "Какито" ме разби.......като камъче вътрешно каре на Ярис.... biggrin.gif. Даваш им номера на рамата да ходят до локалния магазин и който даде по-добрата оферта праща .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта