Тойота Корола Версо D4D
Тойота Корола Версо D4D
Здравейте на всичкки фенове на най добрата марка кола-Тойота.На 28.01.тази година отидох до Германия с едно аверче.Там пообиколихме авто къщите но Тойоти няма-хората не си ги продават.Други коли бол ама Тойота нема.Аз си търсех Корола Версо.След разглеждането на мобиле де обаче о чудо -видях я.Беше в едно градче но 100-ина км. от Бон.Обадиих се по телефона отидох веднага и тя беше там-сива мръсницаD4D с мнооого ексти.Има си даже и печка "Вебасто".Сутрин ставам пускам я от дистанционното и докато си пием с жената кафето двигателя е топъл.Просто велика кола.Искам да попитам някой може ли да ми прати "Инструкция за експлоатация за Короло Версо" но български?
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Не вярвам, че някой ще си изпрати инструкцията, но ти можеш да си помогнеш сам. Аз постъпих по същият начин, като теб. След като си докарах колата от Германия отидох в ТМ Ауто да си сманя маслото и филтрите и ги помолих да ми дадат идно техн. р-во на Български. Бяха много любезни. Става въпрос за Авенсис, но тава мяма значение. 

-
- Обратна връзка:
Когато имаш въпрос питай ще четем и ще ти казваме
!Иначе няма кой знае какво в инструкцията!Колата бива, доволен съм и аз ,вече 120000 км без никакви ядове,ама никакви!!!(да чукна на дърво)!Имам само една две забележки относно подлакътниците на седалките(мн.тъпо са направени),слаба маневреност(малък радиус на завой)лошо обезшумяване от към калниците(особено със зимни гуми е ад) малко кофти скоростна кутия!Другото е ок.Икономичноста и много ме радва!

Корола Версо 2,2 D-4D Sol 2005 г.