Двигатели на ТОЙОТА в БГ ???
Двигатели на ТОЙОТА в БГ ???
Ае народе кви са хубавите спортни двигатели дето могат да се намерят в България или поне некакви дето могат да се поръчат ?
- doktorross
ili 4AG, no tam veche tryabav ili EFI da slagash (ako nyamash) ili da kachish karburatori na 4AG-to. shte ti tryabva i skorostnata kutiya.doktorross написа:Някой да ме светне какъв двигател може да се сложи на мястото на 4к,1300?Колата е rwd.Става въпрос за възможно най-безболезнена подмяна с по-мощен мотор

- doktorross
- doktorross
Punky,на моя кошник EFI много ще му отива,обаче много пари ще ми вземат майсторите,а и по моя край надали има такива спецове,както в София.Искам да работи и на газ,че тоя бензин...punkara написа:ili 4AG, no tam veche tryabav ili EFI da slagash (ako nyamash) ili da kachish karburatori na 4AG-to. shte ti tryabva i skorostnata kutiya.doktorross написа:Някой да ме светне какъв двигател може да се сложи на мястото на 4к,1300?Колата е rwd.Става въпрос за възможно най-безболезнена подмяна с по-мощен мотор
Toyota corolla ke70 te72 liftback'79
- doktorross
[/quote]
ili 4AG, no tam veche tryabav ili EFI da slagash (ako nyamash) ili da kachish karburatori na 4AG-to. shte ti tryabva i skorostnata kutiya.
[/quote] http://home.clear.net.nz/pages/phil.bra ... %20Gearbox Тук открих доста интересна информация,надявам се да бъде полезна и за някой друг...Наистина,ск.кутия не пасва,води се К50 и има малки разлики...Мамка му,исках нещо 16 клапаново,но уви,не мога да се наема с цялостна подмяна,не си струва...
ili 4AG, no tam veche tryabav ili EFI da slagash (ako nyamash) ili da kachish karburatori na 4AG-to. shte ti tryabva i skorostnata kutiya.

- doktorross
-
- doktorross
biggrin.gif Как го каза...Определено 4AGE е добър мотор,спор няма,но замяната не е лека задача,търся двигател,който да ми пасне на кутия К50 и оригиналната камбана,в коша има достатъчно място за 1,8 l,ако някой попадне на 7К да пише.maggkrabar написа:земай 4AGE. харчи малко, върви много, не се чупи.
-
- doktorross