Осветление на централна конзола на Корола Е11 98г.

Аватар
Evil

Осветление на централна конзола на Корола Е11 98г.

Мнение от Evil » 14 Фев 2009 18:00

Колеги, не ми свети нищо друго освен часовника. Някой знае ли колко лампички са по копчеатта, къде са и как се стига до тях?
Благодаря предварително.

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 14 Фев 2009 18:33

Мисля че имаш някаква лоша връзка ,часовника предполагам не е с лампички а си е дисплей .Следователно не е изгоряла лампичка ,а имаш нещо по кабелите като повреда :thumbsup:

toyota_racing

Re: Осветление на централна конзола на Корола Е11 98г.

Мнение от toyota_racing » 14 Фев 2009 19:33

Evil написа:Колеги, не ми свети нищо друго освен часовника. Някой знае ли колко лампички са по копчеатта, къде са и как се стига до тях?
Благодаря предварително.
Принципно са две лампичките които осветяват конзолата, стига се лесно до тях цялия панел се държи на 6 копчета.Сваляш пепелника с врътките на парното,вентилатора лостчето за потока на въздуха и издърпваш цялата конзола към теб.Ако ще го правиш това обаче в това време ти препоръчвам преди това да затоплиш купето защото в тия студени дни не е изключено да счупиш конзолата при опит за сваляне защото пластмастите са изстинали и не са така гъвкави затова по-внимателно wink.gif.Успех!

Аватар
Evil

Мнение от Evil » 14 Фев 2009 20:03

Благодаря за инфото :thumbsup:

Искам да попитам преди да раглобяваме, какви са крушките? С или без цокъл? Стандартни или някакви специални за тойота?

За съжаление колата я взех в лошо състояние и сега обикалям по морги и сервизи :( и се правим на майстори...

toyota_racing

Мнение от toyota_racing » 14 Фев 2009 20:27

Evil написа:Благодаря за инфото :thumbsup:

Искам да попитам преди да раглобяваме, какви са крушките? С или без цокъл? Стандартни или някакви специални за тойота?

За съжаление колата я взех в лошо състояние и сега обикалям по морги и сервизи :( и се правим на майстори...
Мисля че бяха без цокъл съвсем обикновени (стандартни) нищо специално, даже брат ми беше си сменял на таблото на Пунто-то и взех от тези които му бяха останали wink.gif , мисля че няма да имаш затруднение с намирането им :thumbsup: .

Аватар
ing

Мнение от ing » 16 Фев 2009 10:12

Без цокъл 1.2W. Поне мойте бяха такива и двете бяха изгорели.
Японеца не спи, той мисли !!!
Toyota manuals
Полезни съвети за Corolla E11

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 16 Фев 2009 11:12

belchilov написа:Мисля че имаш някаква лоша връзка ,часовника предполагам не е с лампички а си е дисплей .Следователно не е изгоряла лампичка ,а имаш нещо по кабелите като повреда :thumbsup:
Боже аз чета през редовете wacko.gif wacko.gif Мислех че само часовника не ти работи wacko.gif wacko.gif

Публикувай отговор