Авенсис 2.0 Д4Д 2001
Авенсис 2.0 Д4Д 2001
Колеги предложете ми сервиз в София, който да си сменя маслото на Авенсиса.Какво точно трябва и колко горе-долу парички да си приготвя! 

Сервиз можеш да си избереш от раздела Магазини/Сервизи, аз лично ползвам един, който е на 10 мин. пеша от вкъщи( щото смятам, че в нито един обслужването и отношението не е на ниво, така че отдавна спрях да избирам) и за мен критерия е този да мога да стигна и да си тръгна по нормален начин, така че ако те интересува за района на Бъкстон, Борово мога да дам координати на ЛС.
Отностно маслото, ще ти трябват 6,4 л ,аз ползвам Castrol Magnatec 5W40, някъде около 25 лв. е литъра.
Отностно масления филтър задължително го сменявам, само с оригинален, но фактурата ми е в колата и сега не се сещам за цената.
Отностно маслото, ще ти трябват 6,4 л ,аз ползвам Castrol Magnatec 5W40, някъде около 25 лв. е литъра.
Отностно масления филтър задължително го сменявам, само с оригинален, но фактурата ми е в колата и сега не се сещам за цената.

- Aleksandar
аз ония ден си купих маслото от ТМ - за дизел 6 литра 5W40 и филтър и дифтунга за филтъра - общо 190лв. Винаги го купувам оттам, щото само казвам какво искам и номера на колата и след 10 мин. го имам, а ако тръгна да го търся по магазините няма да е кой знае колко по-евтино.
Вярно ли е, че са запонали да сменят масло в ТМ на 15 или 20 000км., а не както досега на 10?
Вярно ли е, че са запонали да сменят масло в ТМ на 15 или 20 000км., а не както досега на 10?
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Да, на 15 000км. Става въпрос за качествено мало!zzecov написа:аз ония ден си купих маслото от ТМ - за дизел 6 литра 5W40 и филтър и дифтунга за филтъра - общо 190лв. Винаги го купувам оттам, щото само казвам какво искам и номера на колата и след 10 мин. го имам, а ако тръгна да го търся по магазините няма да е кой знае колко по-евтино.

- Aleksandar