Колеги нов потребител съм и като сериозен фен на марката обмислям да закупя джип 4runner/hilux от 92г.до 98г.и се интересувам каква е разликата между двата дизелови двигателя 2,4 и 2,5тд които се монтират на този модел или е само един като го изписват по различен начин. Въпросът ми е според вас като потребители на такива коли този/тези двигатели добри ли са и какви проблеми могат да се очакват от тях като най-често срещани , този въпрос е отправен като цяло за всичко по този модел на ТОЙОТА, силни и слаби страни. Също така се чудя ръчни скорости или автоматични и дали ляв или десен волан като съм наясно какво ще ми кажете за десния волан като дирекция за нашия стандарт на движение. Очаквам сериозни и качествени отговори за което предварително Ви Благодаря. Незнам тази тема дали е тук за което се извинявам предварително.
Обмислям идеята да направим един подФорум за джипове и ОффРоад тука ,който да е директен линк към Тойота секцията на offroad-bulgaria.com - ако некои познава сериозен админ от offroad-bulgaria да ми пише на лично.