Здравейте,
скапа ми се акумулаторът и искам да ви питам какъв и от къде бихте ми препоръчали? А и ако някой ми каже параметрите ще е супер. Чувал съм, че фабрично слагат слабички - така ли е?
Колата е Avensis 1.8 бензин 2004та.
Акумулатор за Авенсис?
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 348 пъти
- Получена благодарност: 377 пъти
- Aleksandar
Истината е, че на какъвто акумулатор случиш. Но ако вземеш от известна марка, поне няма да се сърдиш на себе си. На мен Варта Силвър ми умря за 2 г., сега съм с Магнет Марели. Виждал съм български да карат по над 10 г. и други такива да умират на 6 мес. Смятам че 62Ач ще ти е достатъчен 

Toyota Avensis AT221 7A-FE
на авенсиса 2005, 1.8 бенз, му смениха гаранционно акумулатора, щото даде фира. чувал съм и за други такива проблеми, пък и твоят вече е за смяна, 5 годинки...
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки