препоръчайте добри биелетки???
препоръчайте добри биелетки???
здравейте,
препоръчайте ми някоя фирма, която произвежда добри(здрави) биелетки и къде се продават, защото с последните които си купих от бул."Ботев" за по 20 лв. едната изкарах няма и 10 хил.км. а не ми се дават по 170 лв. на биелетка от ТМ ауто.
препоръчайте ми някоя фирма, която произвежда добри(здрави) биелетки и къде се продават, защото с последните които си купих от бул."Ботев" за по 20 лв. едната изкарах няма и 10 хил.км. а не ми се дават по 170 лв. на биелетка от ТМ ауто.
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Re: препоръчайте добри биелетки???
Ти пак ще ги дадеш тия пари,та и отгоре, като си сметнеш и сервизните разходи за чести смени на биалетки.Ти за 100000км. ще дадеш 200 лева за биалетки,без да броим сервизните разходи. Според мен е най-добре да се смени веднъж,но с качествена част,която за това е по-скъпа,но я сменяш веднъж и не си губиш времето и парите по висене в сервизи.Така че, бих те посъветвал да си купиш от ТМ-Ауто.bumer911 написа:здравейте,
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
-
- Обратна връзка:
Re: препоръчайте добри биелетки???
Колега, напълно си прав, че е по-добре да се поръчат оригинални части винаги, но пък и ТМ слагат цените х3 (по три)LEXUS написа:Ти пак ще ги дадеш тия пари,та и отгоре, като си сметнеш и сервизните разходи за чести смени на биалетки.Ти за 100000км. ще дадеш 200 лева за биалетки,без да броим сервизните разходи. Според мен е най-добре да се смени веднъж,но с качествена част,която за това е по-скъпа,но я сменяш веднъж и не си губиш времето и парите по висене в сервизи.Така че, бих те посъветвал да си купиш от ТМ-Ауто.

Corolla Е11 G6 Compact 1.3i 16V 4E-FE 98г
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
- Aleksandar
-
Пробвай MOOG дават ги за добър производител на aftermarket части, има вероятност да трябва да изчакаш доставка цената преди 1 година беше в порядъка на 35-50 лв. Имаше някаква разлика предна задна.
Май не си написъл за каква кола става въпрос, това което ти казвам важи за Карина.
А относно ТМАуто никога нищо от тях адски скъпо и не е задължително качествено.
Май не си написъл за каква кола става въпрос, това което ти казвам важи за Карина.
А относно ТМАуто никога нищо от тях адски скъпо и не е задължително качествено.
ex Toyota Carina E 2.0/16V AUTOMATIC
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
благодаря, ще проверя за тези MOOG, дано се окажат малко по-читави! иначе става въпрос за Corolla 1.6 97-ma
а случайно да сте чували за марката "555" продават ги в Euro 07! по 30 лв/бр. са, уж били японски?
В ebay търсих ама нищо не намерих, може и да не търся правилно, незнам, някой да даде съвет как да ги търся?
иначе и аз съм на мнението че от там е най-добре, преди месец си поръчах кабели за свещите NGK за 100 лв. и съм много доволен, спестих поне още толкова:)
а случайно да сте чували за марката "555" продават ги в Euro 07! по 30 лв/бр. са, уж били японски?
В ebay търсих ама нищо не намерих, може и да не търся правилно, незнам, някой да даде съвет как да ги търся?
иначе и аз съм на мнението че от там е най-добре, преди месец си поръчах кабели за свещите NGK за 100 лв. и съм много доволен, спестих поне още толкова:)