ръждясали задни дискове на корола версо 2002 1.6 vvti
ръждясали задни дискове на корола версо 2002 1.6 vvti
привет, колеги!
Королката я купих миналата година на 110 000 км. тази година в ТМ ми казаха е задните дискове не стават и трябва да се сменят, но цените при тях са много дебели за мен. казаха че е възможно и някой стругар да им пусне една стружка и няма никакъв проблем. Някой знае ли нещо по въпроса и възможно ли е това . Това ми е първата Тойота и засега съм много доволен от нея. Японска сглобка е .
Королката я купих миналата година на 110 000 км. тази година в ТМ ми казаха е задните дискове не стават и трябва да се сменят, но цените при тях са много дебели за мен. казаха че е възможно и някой стругар да им пусне една стружка и няма никакъв проблем. Някой знае ли нещо по въпроса и възможно ли е това . Това ми е първата Тойота и засега съм много доволен от нея. Японска сглобка е .
- martod
Този "някой" стругар, най много да ти изкриви дисковете, и да се получат вибрации....Свали си дисковете и иди в някой оборудван сервиз за шлайфане на глави,блокове,валове и т.н.....Там имат специален стенд за шлайфане на дискове.....Хващат ги на нещо като главина, и едновременно стържат от двете страни.........
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- martod
Със сигурност не знам за София....Kiki написа:Не се знае, дали ще знае! biggrin.gif Аз лично не съм чувал за такъв шлайф!mike написа:БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО. Дай някой подходящ ако знаеш!А колкото до стругаря е прав!

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- nemezis_85
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Аз съм и виждал. Дори го правят без да свалят дисковете от колата.Kiki написа:Не се знае, дали ще знае! biggrin.gif Аз лично не съм чувал за такъв шлайф!mike написа:БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО. Дай някой подходящ ако знаеш!А колкото до стругаря е прав!

АМа съм го виждал по изловения. Не знам къде има в София...
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Крафт на околоМръсното имат такъв струг. Свалят ти дисковете и ги шлайфат едновременно от двете страни.
http://www.kraft-bg.com/about_us.html
http://www.kraft-bg.com/about_us.html
Има ,има...Kiki написа:Не се знае, дали ще знае! biggrin.gif Аз лично не съм чувал за такъв шлайф!mike написа:БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО. Дай някой подходящ ако знаеш!А колкото до стругаря е прав!

един мой познат ми занесе предните дискове при негов добър стругар и ги изправиха (бяха леко накривени) и съм много доволен. около 25лв. струваше май струговането.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки