легаси 2.5
легаси 2.5
Понеже, от вчера си нямам джипка, и предстои поредната покупка, та да попитам. Легаси 2.5, 99-та преди фейслифта (мислех си че фейслифта е след 98-ма), автоматик, клима, кожа, махагони, в перфектно състояние за 7000лв заслужава ли си?!
Знам, че 2.5 има кусури. В комбинация с автоматика, дали няма да се наиграя?!
П.П. Принципно мислех този път да е форестър, 2.0 ръгачка, ма тая изпадна тънкана а изглежда много лъскава.
Знам, че 2.5 има кусури. В комбинация с автоматика, дали няма да се наиграя?!
П.П. Принципно мислех този път да е форестър, 2.0 ръгачка, ма тая изпадна тънкана а изглежда много лъскава.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
автоматика не създава грижи, дори е за предпочитане на по-мощните мотори, но пък зависи как е гледан до сега. 2.5 двг само да не е прегряван или зорен досега, инак става, е не е като 2.0 или 2.2 но за тез пари....
ПП аз наточих лиги по едно друго легаси http://www.legacygt.com/forums/showthread.php?t=100775
- Продавам Тойотата без да ми мигне окото и се мятам у него!
ПП аз наточих лиги по едно друго легаси http://www.legacygt.com/forums/showthread.php?t=100775

Уф, много е готино, ма аз имам една калибра турбо, поръчал съм и кита за мятата, та 3 турбота са ми в повече....Инак познати продават и един форестър турбо, много арен, ма за кола дет ще карам 3 месеца в годината 10к ми е тавана.proscrip написа:автоматика не създава грижи, дори е за предпочитане на по-мощните мотори, но пък зависи как е гледан до сега. 2.5 двг само да не е прегряван или зорен досега, инак става, е не е като 2.0 или 2.2 но за тез пари....
- Продавам Тойотата без да ми мигне окото и се мятам у него!
Инак чат пат ми минават идеи да разпродам сичко и да взема една СТИ-ка, ма на.....

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Абе и те го продават ... казали на двама приятели продава се... 14к 2.0 98-ма. Ако те интересува, ще ви спретна среща. Отивам след малко да гледам легасито, па да видим. Искаше ми се някой да каже негативните страни, щото хубавите на субару всички ги знаем.proscrip написа:Я обади за познатите с турбо форито - че май аз търся такоз, ако не е само за познати офертата де.... има ли го някъде публикувано ?

И тук. Днес спазарихме един крузер 2002 Д4Д дълга база за 11к евро.bad_dog написа:къде?diver написа:Нека си помечтаем biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif При таз рецесия изпадат бая читави колици....Peychev написа: Ми за тези пари....твърде малко бяха според мен.