Здравейте колеги,
Тъй като съм голям фен на марката, и не ми се иска да помислям за друга тъй като съм съпер доволен от двете си Карин-и искам неква малка кола която да бъде ТОЙО задължително и която ще се кара предимно на извънградско, не мисля да отделям повече от 2 хиляди лева за нея тъй като няма да е неква нов аили голяма кола говоря за неква корола или нещо от тоя сорт, та молбата ми е към коя кола бихте ме ориетнирали с дизелов или бензинов двигател на месец ше и навъртам около 1400 км както казах по-горе предимно извънградско.Не държа нито на комфорт нито на вървеж, а само и единствено да е надеждна и да не гори много харесва ми Е9 модела но за тези пари не мога да намеря такйа че и на по-стария модел съм навит.Какво мислите Вие по въпроса.А и нямам гараж тоест ще е само отвън.Весели празници:)
Молба за съвет
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Молба за съвет
Vzemi si Tercel ili Paseo. I dvete sa ednakvo golemi.
Tercela ima pove4e mqsto na vtoriq red sedalki, no puk Paseo-to e s po-gotin dizain i e po-purgavo.
I dvete sa s gore-dolu ednakuv dvigatel i sa ednakvo ikonomi4ni.
Az li4no mnogo se kefq na Paseo s 5E-FE.
KAto cena nqmam ideq kak vurvqt.
Eto edno Paseo na Mobile-to, no e 3500 leva:
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi
Ako go namerish tova Paseo bez el. stukla i ogledala, bez ABS, i bez leti djanti, moje i da e na po-niska cena.
Mai naistina si si postavil trudna zadacha, kakto kaza Bass-a po-gore.
Tercela ima pove4e mqsto na vtoriq red sedalki, no puk Paseo-to e s po-gotin dizain i e po-purgavo.
I dvete sa s gore-dolu ednakuv dvigatel i sa ednakvo ikonomi4ni.
Az li4no mnogo se kefq na Paseo s 5E-FE.
KAto cena nqmam ideq kak vurvqt.
Eto edno Paseo na Mobile-to, no e 3500 leva:
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi
Ako go namerish tova Paseo bez el. stukla i ogledala, bez ABS, i bez leti djanti, moje i da e na po-niska cena.

Mai naistina si si postavil trudna zadacha, kakto kaza Bass-a po-gore.

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- mitiracing
- Обратна връзка:
- nov
- Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 40 пъти
Прави сте задачата не е лека като се има впредвид цените на употребявана Тойота , но просто на този етап семейния бюджет не ми позволява повече, гледах в мобилето корола 90 година за 1800 лева доста добра ми се стори , иначе пасеото и мене ме кефи, ама някой подхвърли слуха че се сглобявали в Бразилия, има ли нещо вярно?
Благодаря на всички изказали мнение по въпроса
Благодаря на всички изказали мнение по въпроса

Джейми скоро беше намерил някъв старлет за 2к. Да го дава бързо, че той коли за над 500лв не си купува biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifnov написа:Старлет-а е една от малките коли които ми харесват неимоверно много но все още са бая скъпи дори и по-старите модели надхвърлят 2 хилядиdiver написа:Виж и за старлет, макар че моя го продадох за 5к без никакви пазарлъци....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.