[JD] написа:Та извинявам се на пича че му пиша в поста
Купих си Селика 89 год , с издухан двг. и се чудех дали някой няма да ми помогне с намирането на нов(нямам впредвид чисто нов) двигател който да подхожда на такава кола понеже не смятам че сдухания двигател който е на нея и който не е от модел Селика си заслужава да се отремонтира (1.6 85к.с.).
В момента ми предлагат 2.0 двувалка от Селика , документите казват че са ОК , но още несъм ги виждал,цена около 350 лв.
Какво ще ми кажете как да постъпя? Как да проверя състоянието на двигателя и какъв е шанса да ме метнат?
Колата още несъм я регистрирал на мое име .. защото историята е дълга и широка.. колата е от едно място аз съм от друго а в момента с колата съм на трето

... двигито не бачка нормално и е ъпсурд да пропътувам 250 км с него защото незная къде ще ме остави .. т.е. немога да я регистрирам на мое име докато не се оправи тоя двг.. измислихме го по друг начин - смяна на адресна рег... смяна на лична карта - и колата си се регистрира .. така тогава идва друга нужда - да намеря работещ двг.,на сносна цена и да го пъхна на колицата .. чувам и ТЕХНОТЕСТ имало .. и там пари ... какво ще ме посъветвате .. колата много си ме кефи и искам да си я направя

ohooo, ya chakai malko: 1.6 85kc? ti da ne si zel onaya celica ot morgata predi Gabrovo? ako e tya, da znaesh che NE E 87-89godina, ami e 81-85 godina! zadno ili predno predavane e?
novo stuklo tursko struva 160, uzno afrikansko, 200lv s postavyaneto!
dvigatelya e 1.6 2T-B s 2 karburatora!
na negovo mesto mojesh da slozish 2TG (1,6 110kc), ili da slozish 18RG (2000 124kc) sus negovata si skorostna kutiya. mozesh da slozish i 5M-GE (2800, 170kc, 6cilindura).
tova e ako kolata e sus zadno predavane 81-85 godina, kakto podoziram!
nai-dobre prati edna snimka na kolata, ili napishi nomera na ramata ta da se znae za kakvo ide rech!