Дизелова Хонда?
-
Дизелова Хонда?
Колеги до сега не съм се сблъсквал с такава и ме интересува двигателя на Хонда ли е?
Re: Дизелова Хонда?
До едни години дизеляците в хонда бяха ровер.sashoskiora написа:Колеги до сега не съм се сблъсквал с такава и ме интересува двигателя на Хонда ли е?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
Става дума за Сивик 98-ма японски дизел ли е?diver написа:До едни години дизеляците в хонда бяха ровер.sashoskiora написа:Колеги до сега не съм се сблъсквал с такава и ме интересува двигателя на Хонда ли е?
-
- Получена благодарност: 1 път
Този е на Ровър - 2 литра. След 2001 на Сивик слагат Исузу 1.7л, а след 2006 собствен дизел - 2.2лsashoskiora написа:Става дума за Сивик 98-ма японски дизел ли е?
Ровърския не е лош, търпи повишаване на мощността до 20%, но има много оплаквания от течове и криви глави, така че гледай добре.
-
Значи варианта дизелова Хонда отпадаScott написа:Този е на Ровър - 2 литра. След 2001 на Сивик слагат Исузу 1.7л, а след 2006 собствен дизел - 2.2лsashoskiora написа:Става дума за Сивик 98-ма японски дизел ли е?
Ровърския не е лош, търпи повишаване на мощността до 20%, но има много оплаквания от течове и криви глави, така че гледай добре.

Тц. Твърдо ние....sashoskiora написа:Става дума за Сивик 98-ма японски дизел ли е?diver написа:До едни години дизеляците в хонда бяха ровер.sashoskiora написа:Колеги до сега не съм се сблъсквал с такава и ме интересува двигателя на Хонда ли е?

-
И все пак си ме влече,има една във Враца и доста ме изкушава,комби подходяща за семеен автомобил.sashoskiora написа:Значи варианта дизелова Хонда отпадаScott написа:Този е на Ровър - 2 литра. След 2001 на Сивик слагат Исузу 1.7л, а след 2006 собствен дизел - 2.2лsashoskiora написа:Става дума за Сивик 98-ма японски дизел ли е?
Други отзиви и впечатления,в Хонда форума темата е в трета глуха.
- martod
Точно от Враца, избягвай да си купуваш кола- и доволен ще останеш......Не са от най коректните търговци там......Ако толкова ти е харесала, иди си я докарай от Германия, или я купи от човек когото познаваш......sashoskiora написа:
И все пак си ме влече,има една във Враца и доста ме изкушава,комби подходяща за семеен автомобил.

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
Има търговци и търговци. Точно от Враца, съм докарал бая читави коли за приятели. Шанса да попаднеш на измамници на Горубляне не е по-малък.martod написа:Точно от Враца, избягвай да си купуваш кола- и доволен ще останеш......Не са от най коректните търговци там......Ако толкова ти е харесала, иди си я докарай от Германия, или я купи от човек когото познаваш......sashoskiora написа:
И все пак си ме влече,има една във Враца и доста ме изкушава,комби подходяща за семеен автомобил.

-