Първи Дрифт Фест в София - 15.11.2008, 10.00 часа
-
Първи Дрифт Фест в София - 15.11.2008, 10.00 часа
Последно промяна от agent dust на 15 Ное 2008 02:50, променено общо 1 път.
status: за БАН
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-
-
следете новините в дрифтинг-бг.ком
освен че пуснахме реклама по радиото, се видяхме и във вечерните новини по БТВ, и в един куп новинарски сайтове - доста труд хвърлихме, но рекламната кампания се получи
направихме специална пресконференция за БДФ, за дрифта и за шоуто, имаше доста журналисти и го излъчиха по вечерните новини - в най-гледаното време
успяхме да уредим на пистата като рекламен експонат да има GTR R35, при това облепен със стикери на БФД. всичко ще е в рекламни транспаранти, аз ще изкарам и субаруто на ландикар. понеже със сигурност ще има доста журналисти, предвидили сме специален пресцентър в почивката. всички участващи дрифтъри, журналисти и ВИП персони ще бъдат обект на специално внимание, има организирана обилна шведска маса за тях и специално място за почивка. ще се опитаме всичко да е много цивилизовано и организирано на високо ниво. в момента нявсякъде из софия се лепят рекламни плакати.
а мен ме има в най-новият брой на аутобилд - цели два пъти laugh.gif успях само един завой да взема като хората и точно тогава са снимали тойотата
освен че пуснахме реклама по радиото, се видяхме и във вечерните новини по БТВ, и в един куп новинарски сайтове - доста труд хвърлихме, но рекламната кампания се получи

а мен ме има в най-новият брой на аутобилд - цели два пъти laugh.gif успях само един завой да взема като хората и точно тогава са снимали тойотата

status: за БАН
- racing_fan