Фидо Дидо-Екстрийм Тунинг-http://www.extreme-tuning.bg/
Фидо Дидо-Екстрийм Тунинг-http://www.extreme-tuning.bg/
Сменям темата,защото колегата вече не се занимава с това,а който иска подробности-да му драска ЛС,а който му има мобилният-на него.
Последно промяна от Martinco на 25 Фев 2009 08:52, променено общо 2 пъти.
бивш притежател на Toyota Carina E 2,0 -3S-FE седан
- Georgimitrovich
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
От днес вече не съм в услуга на псевдосервиза за ауспуси АСПО. Причините са многобройни, много от вас съм информирал на срещите в неделя. Но все пак - една от основните причини е псевдоуправителя ГЕНЧО, който всячески се стреми да игнорира доволно много от клиентите, за да обслужва своите познати. Познанията му за автомобилите са доволно ограничени, не понася японски автомобили - непонятни са му. Но това не му пречи да ги квалифицира като "кенефи". След себе си оставям едно момче, доволно кадърно, след като му засвидетелствам доверие, а който има нужда от стокови и елементарни нужди от поправка на генерацията - да търси Иво Димитров - или доктор Димитров - както го кръстихме.
За всеки, който е станал фен на работата ми, ще кажа следното - вече се намирам на ул. София, Орландовци в Екстрийм Тунинг - ще се занимавам предимно със спортни генерации, спортни колектори от неръждаема стомана, заварки аргон, турбиниране и чип-тунинг. Също така и хот-род. Чака ме проект, ще качвам снимки - обещавам.
Идеята е, да направим нещо подобно на предаванията по Дискавъри за тунинговане и проекти. Предполагам, че преговорите ни с телевизията ще бъдат ползотворни и за двете страни.
Бъдете сигурни, че вие ще бъдете първите информирани.
Запомнете, и ако желаете - следвайте моя съвет - в АСПО при Генчо - НИКОГА!

За всеки, който е станал фен на работата ми, ще кажа следното - вече се намирам на ул. София, Орландовци в Екстрийм Тунинг - ще се занимавам предимно със спортни генерации, спортни колектори от неръждаема стомана, заварки аргон, турбиниране и чип-тунинг. Също така и хот-род. Чака ме проект, ще качвам снимки - обещавам.
Идеята е, да направим нещо подобно на предаванията по Дискавъри за тунинговане и проекти. Предполагам, че преговорите ни с телевизията ще бъдат ползотворни и за двете страни.
Бъдете сигурни, че вие ще бъдете първите информирани.
Запомнете, и ако желаете - следвайте моя съвет - в АСПО при Генчо - НИКОГА!
Последно промяна от Uncle Dido на 14 Фев 2009 01:14, променено общо 1 път.
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-