селика 94-та

Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
Spaski87

селика 94-та

Мнение от Spaski87 » 28 Окт 2008 15:01

Колеги интересува ме има ли възможност за развитие на целика 1.6 , 115 коня. Понеже ще я пребоядисвам и ме интересува дали мога да похарча още парички за турбо с колкото евентуално ще и се дигне мощноста ( и приблизително колко ще излезне като цена)

Spaski87

Мнение от Spaski87 » 28 Окт 2008 15:21

интересува ме дали си заслужава или да я продам и да купя по мощна?
Приемам с удоволствие мнение и коментари :thumbsup:

alex0378

Мнение от alex0378 » 28 Окт 2008 15:58

Колкото и мощна да вземеш слет кат я покараш малко ще искаш по мощна,мойта е 156 и вече искам с турбо ,но да ти кажа ли една фатка имам и форд дизелак карам го един ден и посла тойотата ми се струва ,че ще изхвръкне :thumbsup:

diver

Мнение от diver » 28 Окт 2008 16:00

alex0378 написа:Колкото и мощна да вземеш слет кат я покараш малко ще искаш по мощна,мойта е 156 и вече искам с турбо ,но да ти кажа ли една фатка имам и форд дизелак карам го един ден и посла тойотата ми се струва ,че ще изхвръкне :thumbsup:
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif добра рецепта бих казал...
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

diver

Re: селика 94-та

Мнение от diver » 28 Окт 2008 16:01

Spaski87 написа:Колеги интересува ме има ли възможност за развитие на целика 1.6 , 115 коня. Понеже ще я пребоядисвам и ме интересува дали мога да похарча още парички за турбо с колкото евентуално ще и се дигне мощноста ( и приблизително колко ще излезне като цена)
За турбоконверсия 5к е възможно най-най-оптимистичния минимум, който за съжаление, не познавам някой да е постигнал.
Изображение

Spaski87

Мнение от Spaski87 » 28 Окт 2008 16:16

alex0378 написа:Колкото и мощна да вземеш слет кат я покараш малко ще искаш по мощна,мойта е 156 и вече искам с турбо ,но да ти кажа ли една фатка имам и форд дизелак карам го един ден и посла тойотата ми се струва ,че ще изхвръкне :thumbsup:
тази концепция ми е позната карах голф диселак и селиката :thumbsup: голфа ми се стуваше, че не варви след като се кача от селиката :whistle:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 28 Окт 2008 17:01

Spaski87 написа:
тази концепция ми е позната карах голф диселак и селиката :thumbsup: голфа ми се стуваше, че не варви след като се кача от селиката :whistle:
аз пък чувства ефекта наобратно---по бързата ми се струва нормална всеки път,,но след нея-гледам на другата-дали съм пуснал ръчната,,дали работят всички цилиндри,,,ей такива работи докат свикна

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 28 Окт 2008 17:05

Spaski87 написа:интересува ме дали си заслужава или да я продам и да купя по мощна?
Приемам с удоволствие мнение и коментари :thumbsup:
според мен това ще е най евтиния и резултатен мод.

diver

Мнение от diver » 28 Окт 2008 18:19

rudolf написа:
Spaski87 написа:
аз пък чувства ефекта наобратно---по бързата ми се струва нормална всеки път,,но след нея-гледам на другата-дали съм пуснал ръчната,,дали работят всички цилиндри,,,ей такива работи докат свикна
Така след мятата кат не бях карал тибурончето 2-3 дена слезох да видя дали не съм се качил на някоя чужда кола... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif а преди това ми се струваше че върви горкото....та както и онзи ден си говорихме субективно е усещането....
Изображение

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 28 Окт 2008 18:39

diver написа:
rudolf написа:
Spaski87 написа:

Така след мятата кат не бях карал тибурончето 2-3 дена слезох да видя дали не съм се качил на някоя чужда кола... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif а преди това ми се струваше че върви горкото....та както и онзи ден си говорихме субективно е усещането....
субективно,но раликата в вървежа на две коли я усещам в пъти повече като карам по слабата,,а не по силната,,,,

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 28 Окт 2008 21:16

"Стига простотии бе, тате!"

Що не се повозите малко в "Икарус", а?!?!

diver

Мнение от diver » 28 Окт 2008 21:39

Fido Dido написа:"Стига простотии бе, тате!"

Що не се повозите малко в "Икарус", а?!?!
щото последно кат карах една тигра копелето с икаруса ме изряза на завоя biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение

Публикувай отговор