Тракане ярис

shtryklio

Тракане ярис

Мнение от shtryklio » 18 Окт 2008 09:53

Колата е 2006г., дизел и е на 40 000км. От известно време се появи едно тракане при спиране а понякога го оприличавам на звънене. Появява се малко преди колата напълно да спре но не винаги. От тойота Варна ми казаха, че това било или от накладките които си намират място в леглата или от подвижността на спирачните ми апарати. Преди известно време смених накладки и проблема изчезна но за малко. Та въпроса ми е да отида ли в Русе, че във Варна може и да ме мятат защото скоро колата навършва 2 години.

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Re: Тракане ярис

Мнение от Kiki » 18 Окт 2008 12:11

shtryklio написа:Колата е 2006г., дизел и е на 40 000км. От известно време се появи едно тракане при спиране а понякога го оприличавам на звънене. Появява се малко преди колата напълно да спре но не винаги. От тойота Варна ми казаха, че това било или от накладките които си намират място в леглата или от подвижността на спирачните ми апарати. Преди известно време смених накладки и проблема изчезна но за малко. Та въпроса ми е да отида ли в Русе, че във Варна може и да ме мятат защото скоро колата навършва 2 години.
Защо трябва да ходиш чак до Русе? Във Варна няма ли други сервизи в които можеш да си направиш независима консултация? Защо за такъв проблем да не отидеш в някой читав сервиз във Варна, където да ти кажат за какво иде реч? И да не забравиш после да кажеш какво е било! :thumbsup:

shtryklio

Мнение от shtryklio » 18 Окт 2008 13:30

Ами това вече го мислих .. но читав сервиз във Варна .. някакви идеи ?
По-скоро ще направя допитване до някой друг майстор ..
А за чаткането може и да е нормално .. но вече толкова често се случва, че и мене ме хваща страх дали някой ден няма да се наложи да дърпам ръчната за да спирам ..

Публикувай отговор