Много нещо изписах а можеше само с думи да е- това е Тойотата:

P.S.
Колата на живо изглежда зашеметяващо

Махнах на собственика да го поздравя и не след дълго последва ръчка....какъв звук

CHEERS
LordDigital написа:Рицарска пейка ; цвят мъгла ; капли ела ме ритни...
Лично на мен не ме кефи грам.
Landicar написа:Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара..
Малееей ,нема къде да одя - признааам са за Хейтър (на хубавите външни видове)Celica написа:LordDigital написа:Рицарска пейка ; цвят мъгла ; капли ела ме ритни...
Ей някав хейтър ще дойдеш ти!mad.gif
ПЕйката и мен ме дразни, но иначе е голяма красивка.... хората искат и външно като я гледат количката да ги радва, не кат тебе![]()
Suglasen sum bez cveta!LordDigital написа:Рицарска пейка ; цвят мъгла ; капли ела ме ритни...
Ибах мама му ,па на секс го обърнахмеFido Dido написа:Лорде, тая Супра е създадена за пичеловка, а не за писта...Като красивите жени - страхотни на вид, получаваш полюция само като ги погледнеш, но в леглото са баси и винкелите...
По-добре с Жигула, но да има емоция...най-хубавото секс приключение съм имал е с жена, маскирана като тюлен...
Много правилно се изказа колегата!Браво!doktorross написа:А дали не е кисело гроздето,много кусури и намерихте,не забравяйте,че тунинга си е строго индивидуално понятие...Като гледам,тази не е сглобявана от квото падне,човека така е видял идеите си
най-хубавото секс приключение съм имал е с жена, маскирана като тюлен...
Таз не е във БГ ,във наща страна пазар за Мк4 със ляв волан няма.hyankov написа:най-хубавото секс приключение съм имал е с жена, маскирана като тюлен...... too much information...
![]()
Цвета кефи (има ли цвят който да не й отива на Дупрата?), джантите стават, но спойлера е извращение, както вече споменахте laugh.gif
За какви пари са я пазарили, идея имате ли? Интересно ми е в БГ колко вървят. Защото една наточена Супра в САЩ май е между 25 и 35 хиляди $$$
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта