Здравейте, в момента ми се отдава възможност да си взема Селика 2002г. 143коня (нормалната) състоянието на колата е перфектно, но понеже от Яриса съм брал ядове относно шумотевицата при 110 - 130 км.ч. та питам притежателите на този модел:
- Ще остана ли разочарован относно шума в купето!!!
Другия ми избор за тези пари е Eclipce 2002 2.4 150h.p. По тромав е ама съвсем леко, като изглед не е лош, но нямам никакви впечетления.
Кофти е, че в темата пускам друга марка автомобил освен Тойота, но се надявам да не ме нападнете.
Celica 2002 или Eclipse 2002
- raider_yaris
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Celica 2002 или Eclipse 2002
Няма да останеш разочарованraider_yaris написа:... - Ще остана ли разочарован относно шума в купето!!!...

- raider_yaris
Е то пък да му имам спортното усещане. Возих се в една ФИЕСТА и да ви кажа останах очарован, а от Фиат Браво направо се изумих каква тишинка си е вътре при 100км. ч. Яриса е къде къде по голям и от двете и добре, че му накепих 45кг. обезшумители та да замлъкне малко. Сега какво и Селиката ли трябва да я разглобявам и да я лепя кат' за световно. Поне Еклипса може да се представя по добре. Искам да си остана Тойота фен ама.....
Наистина ли е толкоз зле цялата работа. Има ли от Пловдив човек, който да кара такава селика. Ще съм му благодарен ако се видим за 10-15 мин. Може и на някоя от срещите.
Наистина ли е толкоз зле цялата работа. Има ли от Пловдив човек, който да кара такава селика. Ще съм му благодарен ако се видим за 10-15 мин. Може и на някоя от срещите.
Tokyo Drift :-)
-
Че какво пречи да си караш Фиестата и пак да си почитател на Тойота.raider_yaris написа:...Искам да си остана Тойота фен ама....

А иначе сериозно, нито Яриса, нито Селика/Еклипс нито пък Фиеста/Браво са автомобили, в които да прекарваш повече от 15 - 20 км на ден при скорост над 100 - едните са градски коли, другите са за кеф. Ако държиш на комфорт и спокойствие, се оглеждай в една-две категории нагоре.
- raider_yaris
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
VVTi са с вериги всичките доколкото знам.
А и наистина колега - не можеш да смесиш кефа и удобството - можеш, но цената ще е дооста по-различна - пример Camry Solara 3.3 V6 VVTi - 6,5 до 100 biggrin.gif Возия имаш, тишина имаш, лукс, комфорт... Ако искаш може на срещата да взема наща Солара, но тя е 2.4 само и Яриса ти има по-добро ускорение
Но пък пак стигаме до удобствата, които искаш ... Прежалваш 50-тина хилки и взимаш Солара 3.3, която вече върви мнооо прилично