Проблема е следния горивомера не показва вярно ама като казвам вярно наистина го имам в предвид. Първоначално ми направи впечатление че лампата за резерва ми се пали когато според стрелката имам четвърт резорвар, реших че лампата се е сдухала и си карам един ден нямах кинти да досипвам и не го бях планирал и излизам с колата гледам имам по стрелка около 10% бензин сиреч на 1/3 от четвъртинката и си карам спокойно до един момент в който колата присецна и не пожела да върви (отдавна не ми се беше случвало да ми ми свърши бензина и то на кола само с едно гориво). В резултат на което стигнах до извода че стрелката ме е излъгала и то сериозно.
Някой да има идея дето не включва разглабянето на половината кола отзад в търсенето на сондата?
Проблем с горивомер на Карина Е
-
Проблем с горивомер на Карина Е
ex Toyota Carina E 2.0/16V AUTOMATIC
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
Syhtata rabota e i pri moia avensis .Pri vsiako palene na kolata benzinomera pokazva razli4ni pokazania . Drugo koeto ustanovih 4e pri pylen rezevoar strelkata vyobhte nemyrda pri izminati okolo 250 km . i sled tova puk spada mnogo byrzo do sredata. Syhto taka binzinomera mnogo mise vliae i ot bairite
нормално е да се влияе от баирите - нали бензина не стои равномерно в резервоара, а отива отпред или отзад. Пък и наистина бензиномера не е много прецизен - стрелката се движи на стъпки - 5-10 литра.
Затова най-добре слагайте бензин още като светне лампата, а не да чакате стрелката да се забие долу, че тогава сами си го
Затова най-добре слагайте бензин още като светне лампата, а не да чакате стрелката да се забие долу, че тогава сами си го

Carina E, Avensis 2.0 D