Tundra/TRD

Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
ALTEZZA

Tundra/TRD

Мнение от ALTEZZA » 30 Юли 2008 19:41

eto s kakvo se zanimavah vchera cial den

Изображение

dnes shte triabva da ia dovarsha obache, mnogo rabota po tez 5.7L, starite modeli biaha s dosta po prosta instalacia

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 30 Юли 2008 20:12

Много е яко! ohmy.gif
Алтезов, нали работиш с ръкавици?! Само да не затриеш някой болт от тия в кората! happy.gif

Бтв, много чист тоя мотор, бре! Хамериканците имат ли навика да си мият колите и двигателите, преди да влязат в сервиз?! Щото тука сервиз като аптека, пък докато му направя колата, става локва масло долу! mad.gif Ама - Бг..... wacko.gif

diver

Мнение от diver » 30 Юли 2008 20:28

Брех седи, се едно за там е правено biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 30 Юли 2008 20:45

Fido Dido написа:Много е яко! ohmy.gif
Алтезов, нали работиш с ръкавици?! Само да не затриеш някой болт от тия в кората! happy.gif

Бтв, много чист тоя мотор, бре! Хамериканците имат ли навика да си мият колите и двигателите, преди да влязат в сервиз?! Щото тука сервиз като аптека, пък докато му направя колата, става локва масло долу! mad.gif Ама - Бг..... wacko.gif
da, s rakavici rabotia.
inache boltovete veche sam gi slojil po mestata si, te darjat injectorite. wink.gif
inache dvigatelia e chist shtot kolata e pochti nova.

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 30 Юли 2008 21:19

I vse pak sam bezkraino luboPiten ,Toyota kolko chasa sha sloat na zaema na klineta - spored men ne treber da sa po-malko ot 20 ako ti ne si uspel da se spravis za edin raboten den!
Изображение

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 30 Юли 2008 21:59

ami ot TRD mai davat 9 chasa(pri uslovie che ne ti e za parvi pat). az do momenta sam otdelil 6, kat vse oshte mi ostava da slagam intercooler, benzinova pompa i da reflashvam, koeto si e polovinata rabota. a tuk triabva i da se spomene che injectorite det sa mi dali, 2 ot tiah triabvashe da gi modificiram, shtot inache ne shtiaha da vlizat po mestata si.

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 30 Юли 2008 22:24

Пънки, внимавай! Алтезов сменя задни амортесьори за малко над 15 мин. по хронометър! Времевото измерение при него е по-различно!

Алтеза, евала за ръкавиците! От 10 години работя с тях и ръцете са ми като на бебе! Но имам колеги, които ме е гнус да ги здрависам! Въпрос на навици, мисля... Използваме спец каша на Валволин, уотър лесс, с алое вера, дето мие, та се къса! Само дето дупките по ръцете ми от телоподаващото не ще да ги измие... biggrin.gif

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas

Re: Tundra/TRD

Мнение от Japanese_fever » 31 Юли 2008 05:13

A tova 4udo kolko konq dopulnitelno 6te sloji na kolelata?

Eh tezi truck-adjii, shtom i kompresor sa re6ili, zna4i sa manqci, spor nqma. biggrin.gif

KAto go zavur6i6, ako moje sloji edno video, ta da se izkefim na svisteneto! smile.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 31 Юли 2008 08:26

stock e 380bhp/400ft.lb. sas S/C e 504bhp/550ft.lb(745Nm)
dnes go svarshih i zavartiah edno krakche iz kvartala, varvi chudoto. skorosta ne se oseshta koi znae kolko, tai kat e goliam i tejak tracka, obache izpalva kilometraja za nula vreme ohmy.gif spored men si e barzichko kat STi-kata

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 01 Авг 2008 20:37

Алтеза, виждал ли си по-идиотско предсавяне на модел автомобил?! Ей затова ви завиждам в щатите - има къде да ги карате тия...

Съвет - игнорирай рекламите.

Водещия кара Митсубиши Еклипс!!

http://www.motoavangard.com/?p=1281

Аватар
punkara

Мнение от punkara » 01 Авг 2008 21:12

Fido Dido написа:Пънки, внимавай! Алтезов сменя задни амортесьори за малко над 15 мин. по хронометър! Времевото измерение при него е по-различно!
normalno e da go pravi v serviza za tolkova vreme, i zavisi na koi model popadne wink.gif , vuprosa e dali mozhe da stane tolkova burzo na ugala na Simeon i Botev, s podruchni materiali, i schupen krik! tongue.gif na men tuk mi e silata, kak da napravish remont v nepodhodayshti usloviya! punk.gif tooth.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 01 Авг 2008 22:59

Пънки - worthy.gif

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 02 Авг 2008 09:52

Fido Dido написа:Алтеза, виждал ли си по-идиотско предсавяне на модел автомобил?! Ей затова ви завиждам в щатите - има къде да ги карате тия...

Съвет - игнорирай рекламите.

Водещия кара Митсубиши Еклипс!!

http://www.motoavangard.com/?p=1281
toz vodeshtia e super zastrelian. cialo predavane samo gluposti rasi.
btw, Tundra izobshto ne e mislena da e off-road kola, a i opredeleno ne e takava. ako tolkoz iska da predstavi dobra off-road kola, da vzeme edin FJ Cruiser, toi shte pravi kragcheta okolo vaprosnata Tundra.
pak i sas iskazvaneto che segashnata Tundra se predlaga samo s edin agregat, koito niama nishto obshto s na starata Tundra, da hodi da se zastrelia. niakoi da mu kaje che sashtestvuva toyota.com, da vzeme da se obrazova malko, Tundra se predlaga s 3 razlichni dvigatelia, ot koito edinia e vzet tochno ot starata.
a ako beshe podkaral takava sas supercharger, sigurno niamashe da moje da si kaje imeto posle

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 02 Авг 2008 17:08

Аз го знам, че е убитак, ама да видиш как ни лъжат в БГ. На на Аспарух, още докато бах в ЕМ Комплект, се счупих да му обяснявам, че като му сложа тръби на генерацията на ф63, а не стандартните ф50, едва ли колата ще вдигне конете с 20%, както си мислише той!

Аватар
punkara

Мнение от punkara » 02 Авг 2008 18:29

Fido Dido написа: още докато бах в ЕМ Комплект
Fido, kato si doida shte tryabva da pravish cela auspuhna sistema na Starlet-a, i shte tryabva da kachish edin kataizator na druga tongue.gif , taka che se styagai tooth.gif
BTW, imate li katalizator na Walker No. 15547? tova e za AE86. Ako ima pishi kolko shte struva cool.gif
blagodarya predvaritelno :thumbsup:

Публикувай отговор