след като вече имам една Toyota - но шевна машина

http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topm ... f1=details
Благодаря много.

PAKETA_1, chakam tvoito mnenieJapanese_fever написа: Za jena, koqto obi4a po-sportniq vid tazi kola e perfektna, no za muj ti kazha, 4e ne i e mnogo silen dvigatelq!![]()
ШШШ алооооо, аз имам Селика 1.6 - ако имаш нещо да ми кажеш, ще ти дам да си избереш оръжие първи...Japanese_fever написа:Za jena, koqto obi4a po-sportniq vid tazi kola e perfektna, no za muj ti kazha, 4e ne i e mnogo silen dvigatelq! !
Chekaj malko, ama ti o6te li q ima6?!?PAKETA_1 написа:ШШШ алооооо, аз имам Селика 1.6 - ако имаш нещо да ми кажеш, ще ти дам да си избереш оръжие първи...
За толкова пари по-добре 2.0Katerina написа:Е ходихме да гледаме със Stass колата в неделя, но ....
Първо колата няма серво - то моя вина че не съм видяла, че тези модели нямат...това за мен е проблем, защото като ми трябва да направя някоя маневра в София...
Но това се оправя лесно все пак. Това което ни спря да я вземем е че едвам пали, а като запали гасне - обяснението -нова газова уредба и несменен въздушен филтър, но чак пък толкова да е зле оттова...Карах я и аз и Stass не сме доволни. Много кит...удряна отпред и така .. не е за мен, поне не и за 6500.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта