Помогнете

Аватар
dido28

Помогнете

Мнение от dido28 » 22 Юли 2008 10:42

Здравейте на всички от клуба,аз сам мойе би бъдещ такъв.Мисля да си купъвам TOYOTA Avensis 2001 D4D.колата е в отлично състояние Lenea Sol с кожен салон и другите стандартни екстри,кажете ми нещо повече за този двигател и модел.Прочетох доста за неприятните цени на съединителя при този модел,има ли нещо друго което е добре да знам като я купувам.
Благодаря ви предварително

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Re: Помогнете

Мнение от Kiki » 24 Юли 2008 21:52

dido28 написа:Здравейте на всички от клуба,аз сам мойе би бъдещ такъв.Мисля да си купъвам TOYOTA Avensis 2001 D4D.колата е в отлично състояние Lenea Sol с кожен салон и другите стандартни екстри,кажете ми нещо повече за този двигател и модел.Прочетох доста за неприятните цени на съединителя при този модел,има ли нещо друго което е добре да знам като я купувам.
Благодаря ви предварително
Не съм много сигурен, но мисля, че ставаше въпрос за бензеновият вариянт. За дизеловият Авенсис не е ставало въпрос за дефект в съединителя.Аз карам Авенсис с дизелов двигател, но модел 2004г. Колата вече е на 140 000км.и нямам проблем със съединителя. Мога да ти кажа, че този двигател се, слави със голям ресурс, икономичност и надежност. Ако колата е карана от грижовен собственник, няма да имаш проблеми с нея.

Аватар
Aleksandar

Мнение от Aleksandar » 24 Юли 2008 23:05

Става въпрос точно за Д4Дто, в първата генерация с този прословут демпферен маховик на съединителя. Но май беше до 2001, не съм сигурен. Има няколко теми по въпроса.
Toyota Avensis AT221 7A-FE

Публикувай отговор