ЗДРАВЕЙТЕ
ОТ 2 ГОДИНИ ИМАМ КОРОЛА 1.4 - 1999 Г - АВТОМАТИК СЪС ВСИЧКИ ЕКСТРИ-МНОГО САМ ДОВОЛЕН(С ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЧЕ ЗА МАЛКА КОЛА МИ ГОРИ СРЕДНО 8 БЕНЗИН) И ЗАРАДИ ТОВА ЗАДОВОЛСТВО ОТ МОЯТА ТОЙОТА(КОЯТО ПОДАРИХ НА БАЩАМИ ДА СИ РАЗБЕРЕ ОТ КОЛА) ТАЗИ СЕДМИЦА СИ ВЗЕХ АВЕНСИС 2001 - Д4Д. АВЕНСИСА НЯМА ЛЕТИ ДЖАНТИ И АКО МОЙЕ ДА МИ КАЖЕТЕ РАЗМЕРА ИМ (РАЗТОЯНИЕТО МЕЖДУ БОЛТОВЕТЕ) ЩЕ САМ ВИ БЛАГОДАРЕН......КАКТО И ДУГА ИНФОРМАЦИЯ....РАЗХОД...ПРОБЛЕМИ/.....ПРЕДИМСТВА И Т. Н.
ЧЕТОХ СТАТИИ ВЪВ ФОРУМА......АБЕ ХОРА МНОГО МЕ ОПЛАШИХТЕ С ТОЗИ СЪЕДИНИТЕЛ.....
АВЕНСИСА 2001 Д4Д ЮЕ МИ СТЪПИ НА КЪМ 11 000 ЛЕВА?????
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЯЛНО
АВЕНСИС Д4Д
демферов маховик и съединител - проблемът се появява когато пробегът е около 150 000 км, през интернет ще ти излязат около 1 500 лева, иначи тук ти искат 3000 с работата. Когато взех моята, не си направих труда да ВНИКНА в написаното от патили момчета, сега си чакам маховика... Иначе колата е трепач, ако не е юркана зловещо, ще си доволен, а и цената ти е добра (моята ми излезе на същите пари)
Отностно джантите, по принцип са такива:Size 6,5x15, PCD 5/100, Offset 38 и се карат с гуми 195/60/R15, но ако си мераклия можеш да сложиш 16-ки джанти и да минеш на по-ниски и по-широки гуми
.
Аз лично си купих нови от мотоексперт, заради добрата цена която ми дадоха комплект с гуми, но сега видях, че един колега в раздел "продава" предлага страхотни джанти внос от Япония и ако можеш да си позволиш такива пари- направо не се замисляй
........а ето моите......

Аз лично си купих нови от мотоексперт, заради добрата цена която ми дадоха комплект с гуми, но сега видях, че един колега в раздел "продава" предлага страхотни джанти внос от Япония и ако можеш да си позволиш такива пари- направо не се замисляй

........а ето моите......
- Прикачени файлове
-
- 08-04-03_17-48.jpg (437.09 KiB) Преглеждано 1721 пъти
мерси за бързия отговор, но така и не разбрах твоите продаваш ли ги или не???
наистина са много яки???
за колко си ги взел????
пове4е от 150 лева на брои не ми се дават.........и без това много се ушушках по закупуването на авенсиса......незнам дали мога да си намеря читави за тази цена......има нови на тази цена...но не знам колко са качествени!
наистина са много яки???
за колко си ги взел????
пове4е от 150 лева на брои не ми се дават.........и без това много се ушушках по закупуването на авенсиса......незнам дали мога да си намеря читави за тази цена......има нови на тази цена...но не знам колко са качествени!