Здравейте
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: Здравейте
Колко може да се вярва на обявата не знам! На таблото виждам климатик, а не климатроник. Уж всички екстри, а няма кожен салон! И все пак е стария модел, а от нова година излиза още по-нов модел и тогава ще се обезцени още повече. Така, че цената е много голяма и според мен изобщо не си зазлужава на тази цена. Ако свалиш поне 5 000-6 000лв, да! Иначе тази кола вози много хубаво, икономична е и много здрава! Все пак зависи и кой и как я е карал преди това! С поздравBasaev написа:Интересува ме струва ли си и реална ли е цената на тази оферта?Какво да гледам като я взимам?Благодаря предварително. http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi? ... 4965221621

Последно промяна от Kiki на 21 Юли 2008 23:48, променено общо 1 път.
аха и 1 година гориво подарък....на 9 бона с тоя авенсис мисля че може само да се снимаш!Kiki написа:Ако свалиш поне 5 000-6 000лв, да!...:
Цената е нормална, въпроса е колко е пазена колата!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Ти би ли дал 16 000лв за тази кола?След нея има още два модела, а след 5 мисеца ще излезе и трети!?diver написа:аха и 1 година гориво подарък....на 9 бона с тоя авенсис мисля че може само да се снимаш!Kiki написа:Ако свалиш поне 5 000-6 000лв, да!...:
Колега погледни и тук:
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t ... 0%E8%EE%F0
синтезирано и ясно пише какво да се гледа при покупка на автомобил на старо
а за цената прегледай тази тема:
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=1405
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t ... 0%E8%EE%F0
синтезирано и ясно пише какво да се гледа при покупка на автомобил на старо

а за цената прегледай тази тема:
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=1405
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
Corolla - 2C

Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
Ако знаеш, колко пъти за какви глупости съм давал по 16 бона едва ли щеше да питаш. В този ред на мисли, погледни авенсис >2002 г в немското мобиле и ми покажи цена за читава под 7000евро....с докарването вярвай ми, ще ги минеш тез пари. А читава японка от този клас за 9 бона смятам просто да забравиш....Kiki написа:Ти би ли дал 16 000лв за тази кола?След нея има още два модела, а след 5 мисеца ще излезе и трети!?diver написа:аха и 1 година гориво подарък....на 9 бона с тоя авенсис мисля че може само да се снимаш!Kiki написа:Ако свалиш поне 5 000-6 000лв, да!...:
В края на крайщата нито съм продавача, нито убеждавам някой да си я купи. Цената се определя от търсенето и качеството на колата. Без да се види, само си чешем клавишите....

подкрепям мнениетоdiver написа:аха и 1 година гориво подарък....на 9 бона с тоя авенсис мисля че може само да се снимаш!Kiki написа:Ако свалиш поне 5 000-6 000лв, да!...:

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

абе то по едно време 98-99 имаше няква промоция на авенсис за 16000лв ако не бъркам....ма сега на тия пари и яре не може си купиш...Vesko написа:Лелееее, много сам се минал. Продадох през 2003 един авенсис на 4 години почти като този (1.6 ама не VVTi и без TOYOTA аудио и борд компютър, но пък със Sony аудио + Sony CD changer) само за 13000лв. Само че беше на 270000ккм. Голяма минавка....

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Моя авенсис е същия. Това, което виждаш най вероятно е климатроник в първоначален видKiki написа:Basaev написа:......]Колко може да се вярва на обявата не знам! На таблото виждам климатик, а не климатроник. Уж всички екстри, а няма кожен салон!.....

Настройваш температурата (въртока за темп. не върти клапи, а дава сигнал на електрониката), вентилатора има положение AUTO.
Има сензор за слънчева радиация (за корекция на охлаждането като е напечена колата.
Единственото, което за различно в сравнение със съвременните климатроници е, че нямаш автоматичен избор на посоката на въздуха. Селектора на посоката пак е електрически (няма жила и т.н., а клапите се управляват с електродвигатели).
Което по принцип въобще не е притеснително: зимата насочваш или размразяване на предно стъкло или посока към краката (за допълнително удобство при положение към краката вентилатора се включва чак след като позагрее малко двигателя за да не ти духа студено). Лятото го пускаш през челните дюзи....
Оригинален кожен салон по принцип в този модел авенсис (SOL) май нямаше.
Гледам, че няма пръскалки на фаровете, а моя има. Хвърли един поглед дали все пак не е сменяна предна броня..

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008