Индикацията на ръчната(спирачките)тази сутрин ми светна и цял ден нема гасене,ръчках ръчната ,пак същата работа.Отидох в ТМ-ауто и след прегледа ми казаха,че всичко е ОК-има накладки,много леко са доляли спирачна течност и индикацията е изгаснала.....да ,обаче след първите 200м. пак светна"веселия знак",върнах се и майстора ми обесни,че не е проблем,че има два датчика на течноста и ръчката,след като няма загуба на течност значи е някаква джаджа при ръчната, правила номера което е смешен проблем.Между другото в ТМ не ми взеха един лев за прегледа което приятно ме изненада!
Нямаше да ви пиша ако после не бях забелязал че при даване на контакт удивителната не се включва а при първото натискане на спирачка си светва и така до безкрайност!В понеделник тръгвам с жена си и детето си на море и няма да е приятно да ми свети червено близо 500км,все пак става въпрос за спирачки и за по-големи проблеми по пътя не искам и да си помислям надеждата ми е във вас да хвърлите светлина и да търся майстори събота и неделя.Предварително мерси!