Здравейте! Влюбих се! laugh.gif Просто това е колата на мечтите ми и за моя голяма радост имам финансовата възможност да си я позволя (поне да е купя), но всички знаем, че проблемите не свършват с купуването. Интересува ме:
Има ли някой, който вкарва подобен тип коли в смисъл знае като е купува какво да гледа как да го гледа, къде да търси за тях по изгодно, ако има проблеми да знае от какво естество са и дали са сериозно или не и прочие (иначе казано специалист) Ако няма от къде е по-вероятно да се намери нещо изгодно? (Италия/Германия или и аз не знам къде)
Има ли шанс да сложа газов инжекцион. И ако има колко пари ще тря да отделя за тази иначе толкова изгодна екстра.
Поддръжка/части... Сигурно не е от най-евтините, но могат ли да се намират по-изгодно части... Ако някой кара подобен звяр може да сподели средно колко му излиза поддръжката годишно.
Има и друг въпрос.. Има ли хава ако я взема ударена.. Някакви шансове да ми излезе по-изгодно?
Става дума за този модел http://i3.ebayimg.com/01/m/000/93/a4/19dc_27.JPG
Мерси предварително за адекватнтие отговори и за отделеното време!
Toyota Celica 2000 година
-
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Toyota Celica 2000 година
Аз не бих сложил газ, колата е сравнително икономична, моя комбиниран разход е около 7-7.5л/100км, но карам само 20% градско. В тукашните (UK) форуми имаше няколко теми за монтиран LPG на такава Селика - мисля че беше Voltran или Tartarini LPG SEQUENTIAL SYSTEMveselin-us написа:...Има ли шанс да сложа газов инжекцион...
Не съм в България за да ти кажа актуални цени, но за три години и около 50к км не съм дал лев, освен за смяна на масло (на 10к км, полусинтетика Comma XTECH 5W30 около 25 паунда), филтри (около 30 паунда на година), накладки (сменял съм веднъж - 50 паунда), гуми (пак веднъж съм сменял - около 250 паунда) и естествено бензин. biggrin.gifveselin-us написа:...Поддръжка/части... Сигурно не е от най-евтините, но могат ли да се намират по-изгодно части... Ако някой кара подобен звяр може да сподели средно колко му излиза поддръжката годишно...