Необяснимо е поне за мен, от подаването на гориво ли е, от съединителя ли е, никаква идея нямам.
Ако някой има предположение каква може да е причината ще му бъда благодарен да го напише.
Колата е 2006 Yaris 1.4 D4-D

Когато не си давам зор - на 2000 оборотаshtryklio написа:На колко оборота средно сменяш предавките, с какво гориво караш и на колко километра е колата. Аз карам същата и нямам подобни проблеми. Причината може да се окаже и включена климатична уредба ;)
Това обяснява защо се получава "гадното придърпване". Двигателя е предвиден да работи нормално някъде около 2000 - 2200 оборота всичко преди това тормози двигателя и дава сравнително висок разход. Това е мотор с турбо, свери си оборотите ;)style написа:каква турбо дупка като аз сменям на 2000 оборота, а турбото преди 2000 изобщо не се включва
на дизеловите двигатели не е, защото едва след 2000 колата започва да се развихря, а до 2000 в града е най-икономично, защото реално в едно задръстване не ти трябна мощност. На бензиновите, поне от това, което съм карал е рано на 2000 laugh.gifdesSs написа:не е ли малко раноstyle написа: сменям на 2000 оборота
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта