Газова уредба - помощ
Газова уредба - помощ
Здравейте
Имам питане относно Тoyota Starlet 1000, 86 г.
Подарък ми е и я карам от скоро, харчи ми 7 градско, но се замислям за газова и преди да се консултирам с майстор реших да попитам компетентните тук - защото ми се каза какво ли не - от това че ще имам страхотни проблеми, до това че ще върви чудесно - и вече не знам на кого да вярвам.
Има ли смисъл да давам пари за газово устройство при положение че самата кола не струва повече от 600-700 лева, и не знам още колко време ще бъде в движение? Харесвам си я много, вече и свикнах и върви чудесно...засега. А от друга страна бензина гони 3 лева..
Помощ!
Благодаря ви предварително!!!!!
Имам питане относно Тoyota Starlet 1000, 86 г.
Подарък ми е и я карам от скоро, харчи ми 7 градско, но се замислям за газова и преди да се консултирам с майстор реших да попитам компетентните тук - защото ми се каза какво ли не - от това че ще имам страхотни проблеми, до това че ще върви чудесно - и вече не знам на кого да вярвам.
Има ли смисъл да давам пари за газово устройство при положение че самата кола не струва повече от 600-700 лева, и не знам още колко време ще бъде в движение? Харесвам си я много, вече и свикнах и върви чудесно...засега. А от друга страна бензина гони 3 лева..
Помощ!
Благодаря ви предварително!!!!!
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
режима на бензин се запазва, и ако караш повечко - бързо възвръщаш инвестицията за уредбата. Разхода ти се вдига с около 15-20% на литър, и пада с 40-50% на лев. Не е изклучено ако се сложи несполочливо от бзхаберник да имаш и някой друг яд,"ма ша и фанеш чалъма" и далаверата е за теб, а за всички останали - екологията, която няма как да се оцени
- Georgimitrovich
mi sam si precini kolko 6te q kara6. pri razlika v cenite nad 1,20lv edna obiknovena gazova za se izbiva za po malko ot 5000 km ako sloji6 gazov injekcion 6te trqbva da pokara6 pone edno 10 000km. Az ot kakto sum slojil gaz ne sum imal problemi kolata si vurvi dovolno (podminava 200 dori i na gaz) E verno tuk tame nqkoi me bazikat, no nali mi e po-eftino ina4e kade 6te mu izleze karq s moite razhodki.
Pozdravi
Pozdravi

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- Georgimitrovich
-
- Почетен Администратор
Аман от пишман майстори! Истинските взимат по-скъпо....но все пак вършат страхотна и безпроблемна работа - ПО - СКЪПО...Xeku написа:Старлетчето е с карбуратор и най-простата АГУ с плочка ще върши работа, ама ако в следствие на газта той се разбъзика нещо, едва ли ще има кой да ти го възстанови грамотно.

Благодря за бързите отговори, момчета
Въобще не си дадох сметка, че може да се появи проблем с карбуратора...
Благодарско за забележката!
Ако някой може да ми препоръча майтор, който няма да си остави ръчичките - ще черпя!
За избиване ще я избия - карам в София всеки ден, трасето ми не е малко, а и понякога извън града. Говорим за бутилка 25 литра. Въпросът вече опира до това кой да се заеме с колата ми и тук имам нужда от помощта ви

Въобще не си дадох сметка, че може да се появи проблем с карбуратора...

Ако някой може да ми препоръча майтор, който няма да си остави ръчичките - ще черпя!

За избиване ще я избия - карам в София всеки ден, трасето ми не е малко, а и понякога извън града. Говорим за бутилка 25 литра. Въпросът вече опира до това кой да се заеме с колата ми и тук имам нужда от помощта ви
-
- Почетен Администратор