Така че ще помоля някой да ме светне какви са проблемите на този модел, какво да избягвам и за какво да гледам. Ако темата е вече разисквана, пуснете линк към старата тема

Предварително благодаря на всички отзовали се! biggrin.gif
Мнение от Respect » 29 Май 2008 10:40
Respect
jamie
gringo359
Мнение от horeishio » 29 Май 2008 21:57
Тези са много редки като модели за БГ. Не че имат огромна разлика помежду си.jamie написа:Дали не пропускаш моделите Камри, Корона, Кресида ?
horeishio
jamie
Мнение от diver » 30 Май 2008 09:28
Заеби ти....Напоследък има бая читави каринки на по 4-5000лв. Що ли не съм виждал читаво камри на подобни кинти?!jamie написа:E to Karinata tuk ne e bash Karina - ama karaj.
Kazvam mu da ne propuska i drugite - Kamri se namirat po-evtini ot Karina v BG !
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от Respect » 30 Май 2008 09:57
Ами аз гледам в мобилето до 5000 лв., по-голяма, с хубава визия, да не е суперстара, с климатик, 4 врати, АБС, серво и само Карината кандидатства за позицията "Моя кола"jamie написа:Дали не пропускаш моделите Камри, Корона, Кресида ?
Respect
Мнение от jamie » 30 Май 2008 11:45
jamie
Мнение от diver » 30 Май 2008 16:46
Бе камри/солара е супер ма тука или ги няма, или някой самозабравил се джамбаз им иска майка си и баща си...jamie написа:Така е, има "дупка" при Камритата от '87 за 1500-2000 лева до '99 за 12000.
Казах че според мен си заслужава като модел - по-голяма и луксозна е, легендарно здрава, повечето двигатели се слагат и в Карина та не са рядкост.
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details
Ето тая е гот - макар и със слабия мотор. Ама според мен струва макс. 8 бона.
diver
Мнение от diver » 30 Май 2008 16:48
Няма! Лично аз бих предпочел бензинова, но нямам аргумент защо....Respect написа: А тя има ли някаква модификация, която да избягвам, бензин или дизел, някакви проблеми?
diver
Мнение от Me4oKyX » 31 Май 2008 04:08
Me4oKyX
jamie
Мнение от Me4oKyX » 31 Май 2008 17:34
Me4oKyX
Мнение от diver » 31 Май 2008 18:49
Далеч си от истината. Нова СОЛАРА струва < 20000$! с докарването мита и т.н. иде под 30000лв...Me4oKyX написа:Ами спрямо цената, на която е купена от САЩ и колкото му е излезла крайно след митница - НЕ! Точно когато прекарваше Соларата през митница, аз бях там и то в същата митническа агенцияЗнам точно колко му излезе след като плати всичко, но все пак тоя човек не го прави за слава, а и като сложиш нещата които е добавил, пак знам колко му е струвала. Казвам, че си е определено на далавера, спрямо другите алтернативи от тоя клас, които цените им са даааллееееечч по-високи
За това, което предлага цената си е доста добра. Можех и сам да си я поръчам от САЩ и щях да си спестя 5000лв има-няма, но времето, което ще ми коства, все едно съм излезнал на нулата
diver
Мнение от PESHO OT MARS » 31 Май 2008 23:23
PESHO OT MARS
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта