Mr2-ка
-
Mr2-ка
Някой може ли да ми каже някой неща за Mr2-ките от 90-та насам. Интересува ме по специално следното:
1. Може ли да се върти с тоя двигател отзад или и тежи прекалено много
2. От 0 до 100 за колко време?
3. Възможно ли е кола 90-та годинан на 270 000км да струва 7000лв... то всъщност аз това го виждам, но защо е така? Какво по специално има в тази кола?
4. Колко тежи (горе долу)?
5. Скъпа ли е за подръжка като консуматив и ако се наложи да се прави двигател ще ме заболи ли главата?
6. Колко харчи?
3. Възможно ли е кола 90-та годинан на 270 000км да струва 7000лв... то всъщност аз това го виждам, но защо е така? Какво по специално има в тази кола?
5. Скъпа ли е за подръжка като консуматив и ако се наложи да се прави двигател ще ме заболи ли главата?
6. Колко харчи?
Re: Mr2-ка
много могат-но използвай гугал.DodoIwanow написа:Някой може ли да ми каже някой неща за Mr2-ките от 90-та насам. Интересува ме по специално следното:
6. Колко харчи?
.1 лесно и нежелано по някога,,проблема е да я контролираш
2.изпозлвай гоогал,според двигателя.
3.на старо струва колко е готов да даде куповача
4.използвай гоогал и википедиа..
5.за подобен сегмент коли е евтина,,за сравнение с голф 3 е скъпа...за тойта е нормална.
6.зависи от мотора и шофиора,,
аз не съм се и возил,,не съм и карал,,,
-
Значи... Аз си карам мойта тойота и тя си ме кефи достатъчно. Ама един приятел кара едно смотано БМВ и иска сега да го сменя за кабрио. Ама аз се опитвам да го убедя да си купи въпросната красавица. И за тва ги задавам тея въпроси. Най важно е колата да се върти. Той е голям олигофрен Не пропуска завой дето да не се завърти. и да не го вземе с вратите напред. Ама ако Mr2 се върти повече ще си я вземе.
- Georgimitrovich
biggrin.gif Mi kaji na tvoq priqtel da se ka4i i da q pokara i ako mu haresva da q vzima. Probval sum dve tri mr-2-ki no ne6to ne mi dopadnaha, ne6to mi be6e nisko (vupros na vkus)
O6te ne6to mr-2 ne e kabriolet ne se zablujdavai, targa e ima ogromna razlika dali si go kopuva6 zaradi gazariqta biggrin.gif da nqma6 tavan ili za6to iska6 da te duha vqtura no ne ti stiska da si zeme6 motor kakuvto e moqt slu4ei.
Priqtno vozene i karane i dano mu haresa da si q vzeme.
O6te ne6to mr-2 ne e kabriolet ne se zablujdavai, targa e ima ogromna razlika dali si go kopuva6 zaradi gazariqta biggrin.gif da nqma6 tavan ili za6to iska6 da te duha vqtura no ne ti stiska da si zeme6 motor kakuvto e moqt slu4ei.
Priqtno vozene i karane i dano mu haresa da si q vzeme.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
А, повече се върти ! Ама не се изправя много многоDodoIwanow написа:Значи... Аз си карам мойта тойота и тя си ме кефи достатъчно. Ама един приятел кара едно смотано БМВ и иска сега да го сменя за кабрио. Ама аз се опитвам да го убедя да си купи въпросната красавица. И за тва ги задавам тея въпроси. Най важно е колата да се върти. Той е голям олигофрен Не пропуска завой дето да не се завърти. и да не го вземе с вратите напред. Ама ако Mr2 се върти повече ще си я вземе.

Имам филм дет Кейчи обяснява мноо точно кво и как, а човека не е от тия дет немогат я оправят бързо....С една дума нещо баланса и е тотално окакан....ugabuga написа:taia kola ne e napravena za drifting a za grip driving. Tragne li da varti, ako ne mojesh ia opravi barzo, zapochvai da kreshtish - fuck fuck fuck

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
MR2 след 2000г. е кабрио 
и се върти мно лесно, ако искаш разбира се:)

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

-
- Обратна връзка:
kakto i na porshetata .....diver написа:Имам филм дет Кейчи обяснява мноо точно кво и как, а човека не е от тия дет немогат я оправят бързо....С една дума нещо баланса и е тотално окакан....ugabuga написа:taia kola ne e napravena za drifting a za grip driving. Tragne li da varti, ako ne mojesh ia opravi barzo, zapochvai da kreshtish - fuck fuck fuck
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
- Georgimitrovich
da prav si no az neq ne q broq tq mi prili4a ne na6to kato por6e ama ne to4no, ne6to kato sportna kola ama ne to4no. Za jena ok ama da vidq muj v takava... biggrin.gifnewmiro написа:MR2 след 2000г. е кабрио
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
кои неща са оправени?
ами аз мисля да си взема такава:))) много ли ще е смешно:)

Връткането ясно, ма се си мисля, че говорим и за управляемост на колата....newmiro написа:кои неща са оправени?
Инак чета, че МР-С-а бил оправен от към баланс....

да, и аз така чета, возих се в две такива и много ми допаднаха, тя е типична кола за удоволствие, особено в завоите в планината:)))
верно че става и за дамска кола, но съм луд по нея и смята че ще си ходим един с друг:РР
лошото е че подрусва малко, и пътищата особено във варна са отвратителни.
верно че става и за дамска кола, но съм луд по нея и смята че ще си ходим един с друг:РР
лошото е че подрусва малко, и пътищата особено във варна са отвратителни.

Ми то май се води синдрома на поршето....ugabuga написа:kakto i na porshetata .....diver написа:Имам филм дет Кейчи обяснява мноо точно кво и как, а човека не е от тия дет немогат я оправят бързо....С една дума нещо баланса и е тотално окакан....ugabuga написа:taia kola ne e napravena za drifting a za grip driving. Tragne li da varti, ako ne mojesh ia opravi barzo, zapochvai da kreshtish - fuck fuck fuck