Пастиране
- Extravaganza
ами отиди при някой бояджия и го питай , по принцип за качествено пастиране под 20 лева на детайл няма по автомивките , а за качеството немога да кажа нищо , аз си я пастирам сам , с 3-м ска паста , за две пастирания си избил машина и всичко , стига да имаш каде да го правиш! Между другото , мой познати казват ,че на Софавто на княжево са били доста добри , но мисля че там бяха доста скъпи услугите!
- Extravaganza
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Веднага мога да ти помогна с мой човек, който ще ти направи колата слънце, няма да ти вземе луди пари и ще останеш доволен та дрънкаш, но е в Пловдив .....
Ако има нужда минава с 2, може и 3 пасти, след това ако има нужда от туш някъде, след това се оглежда, след това се ваксира и става като току що боядисана. Днеска си взех моята Корола от него, не е завършена, но пет човека ме питаха дали съм я пребоядисвал цялата, че беше в сервиза за задна броня и калник laugh.gif Ако имаш път и време .... или ела на почивка и ще направиш и колата слънце хем.... И в Пловдив има мнооогооо хубави жени, а и са достъпни
laugh.gif

Пич, Екстраваганца е ЖЕНА - полеко с изказванията в тоя стил laugh.gifMe4oKyX написа: Ако имаш път и време .... или ела на почивка и ще направиш и колата слънце хем.... И в Пловдив има мнооогооо хубави жени, а и са достъпниlaugh.gif
Аз предлагам тя да ни пастира колите лятото - по тениска

Нямам против да си платя biggrin.gif
- Extravaganza
хехе, Мечо, много се смях на това за хубавите жени, хииххи
А за мъжете викаш... аз като ти гледам аватара, мен мъж ми не трябва вече, аз го открих в твое лице, хахахха
мерси за дадените предложения
да питам - как е по-добре да я пастирам - преди или след като я извадя от сервиз, че отиваме да си боядисваме бронята другата седмица?
А за мъжете викаш... аз като ти гледам аватара, мен мъж ми не трябва вече, аз го открих в твое лице, хахахха
да питам - как е по-добре да я пастирам - преди или след като я извадя от сервиз, че отиваме да си боядисваме бронята другата седмица?
BMW and Toyota driver :P
След боядисването!Extravaganza написа:хехе, Мечо, много се смях на това за хубавите жени, хииххи