Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
newmiro
Мнение
от newmiro » 15 Май 2008 13:52
Здравейте!
Имам нужда от съдействие за оглед на една MR2-ка, на която попаднах случайно току що. Намира се в Кюстендил, близо до София. Дали има някой колега от форума, който е от там и би се съгласил да огледа колата и да се поинтересува повече, но да не казва, че е от мое име. Ще съм много благодарен и ще почерпя
Благодаря предварително!
ето линка към мобиле-то:
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
-
newmiro
Мнение
от newmiro » 24 Май 2008 03:23
обявата вече я няма, надявам се някой колега да я е взел:)
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
-
DodoIwanow
Мнение
от DodoIwanow » 24 Май 2008 21:12
Аз съм навит да ходиме да оглеждаме коли. Така че ако си харесаш някоя друга казвай... идвам веднага. И да ти кажа тая дето я гледах в София е много яка. Няма външни забележки с изключение на една зепнатина на предната броня, ама трудно я видях. Става въпрос за една червена. Ако искаш я виж в мобилето за 7000лв е само тя. Работеше уникално. Има некъв въздушен филтър метален... не знам дали така е фабрично, ама не ми се вярва. Май е некъв спортен. Двигателя според мен работеше страхотно. Това което ме притесни беше че стрелката за температурата започна да пада отгоре надулу. Не знам али така трябва... Ама виж я в мобилето. Тоя от автокъщата като го питахме тва ли е последната цена ни каза че сената не е последна доката не си стиснеме ръцете. Така че ще ти свали поне колкото да си платиш пътя до тук. Нали си от варна... или съм се заблудил нещо...
DodoIwanow
-
newmiro
Мнение
от newmiro » 25 Май 2008 01:16

newmiro
-
DodoIwanow
Мнение
от DodoIwanow » 25 Май 2008 11:09
Ми не знам да ти кажа. Нещо старата повече ми харесва. Новата ми е нещо много високичка и тесничка. Ама си е въпрос на личен избор де. Ама наистина по добре си взимай старата. Изглежда уникално.
DodoIwanow