Съдействие за оглед на MR2 в Кюстендил

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
newmiro

Съдействие за оглед на MR2 в Кюстендил

Мнение от newmiro » 15 Май 2008 13:52

Здравейте!
Имам нужда от съдействие за оглед на една MR2-ка, на която попаднах случайно току що. Намира се в Кюстендил, близо до София. Дали има някой колега от форума, който е от там и би се съгласил да огледа колата и да се поинтересува повече, но да не казва, че е от мое име. Ще съм много благодарен и ще почерпя rolleyes.gif smile.gif
Благодаря предварително!

ето линка към мобиле-то:
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 24 Май 2008 03:23

обявата вече я няма, надявам се някой колега да я е взел:)

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 24 Май 2008 21:12

Аз съм навит да ходиме да оглеждаме коли. Така че ако си харесаш някоя друга казвай... идвам веднага. И да ти кажа тая дето я гледах в София е много яка. Няма външни забележки с изключение на една зепнатина на предната броня, ама трудно я видях. Става въпрос за една червена. Ако искаш я виж в мобилето за 7000лв е само тя. Работеше уникално. Има некъв въздушен филтър метален... не знам дали така е фабрично, ама не ми се вярва. Май е некъв спортен. Двигателя според мен работеше страхотно. Това което ме притесни беше че стрелката за температурата започна да пада отгоре надулу. Не знам али така трябва... Ама виж я в мобилето. Тоя от автокъщата като го питахме тва ли е последната цена ни каза че сената не е последна доката не си стиснеме ръцете. Така че ще ти свали поне колкото да си платиш пътя до тук. Нали си от варна... или съм се заблудил нещо...

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 25 Май 2008 01:16

от варна съм. само че аз съм си харесал 3-тата генерация. имаше такава, на горния линк, на приемлива за мен цена, но за 2 седмици изчезна sad.gif dry.gif mellow.gif

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 25 Май 2008 11:09

Ми не знам да ти кажа. Нещо старата повече ми харесва. Новата ми е нещо много високичка и тесничка. Ама си е въпрос на личен избор де. Ама наистина по добре си взимай старата. Изглежда уникално.

Публикувай отговор