Колеги, вчера се върнах от почивка в Гърция, бях на остров Корфу и попаднах на супер срещичка на MR2 фенове от Англия.Значи пътищата на острова са просто невероятни-страхотни завои, страхотни гледки, за 1 км примерно денивелация 300 м

А най хубавото е,че тъй като са много тесни и пътищата са повечето еднопосочни -т.е минаващ от едната страна и ако искаш да се върнеш - обикаляш от друг път.И както си карам аз и изведнъж некакъв чичка изкача и ми маха да спра, спирам аз и от един завой изкачат една след друга 11 MR2 Spyder MK3, нареждат се пред мене в колонка и газ.Направо щеще да ми падне ченето.Газ след тях, ама не мога да ги настигна на завоите и ги стигнах чак като паркират и влизаха в некво кафе и ме досрамя да ходя да им досаждам.
Направи ми впечатление,че почти всички са турбинирани!!!А и вадеха доста добър звук.Снимах ги отблизо, значи оказва се че има доста доста китове за слагане на турбо на това двигателче,включително заводски!Тъй като се замислям евентуално по нататък ако е дал Господ biggrin.gif да ъпгрейдвам мойта MK2 в MK3, обаче 140 коня са малко...ами малко , въпреки че колата тежи под 1000 кг, някои знае ли какви коне се правят с тия китове???Много ме е яд, че не ги разпитах
Видях също и едно Bertone X1/9-не бях виждал до сега такова, много красива количка отново със среден двигател и задно

Не съм я снимал, затова ви слагам снимка от google.
И в тоя ред на мисли, айде да вземем да се преброиме хората с MR2, какво ще кажете а?Май доста хора се появиха напоследък, пък аз никой не виждам, освен едно момче с една червена MK1 веднъж.
Плачи Земьо, Шоп те гази..