Кво стана светнаха ми лампата ,за акомулатора,за спирачки и
Кво стана светнаха ми лампата ,за акомулатора,за спирачки и
Светнаха едновременно лапите за спирачки за доливане на масло и за акомулатора помагаите какво може да е-диодна плочка или не знам мамка му а идва срещата
- Georgimitrovich
- Georgimitrovich
- Georgimitrovich
pri4inata ti e v generatora ne gledai nikvi te4nosti na spira4kitte. Premeri kvo ti vru6ta kum bateriqta. Zabiva6 ureda pali6 i gleda6. Moje da si igrae6 ako ti se zanimava da gleda6 kolko 6te ot4ete kato pusne6 farovete an dulgi i parnoto, no nqma da vidi6 ni6toto. Na 100% na ureda 6te pi6e 0. Pravih su6toto ne6to predi dve sedmici za tova i ti kazah purvo da vidi6 4etkite, za6toto moq problem idva6e ot tqh. Posle ti napisah da premeri6 kakvo izliza ot generatora.
P.S.: Lampata za dolivane na masloto e lampa za nisko nivo na masloto (tazi e razli4na ot lampata za nisko nalqgane na masloto)
Uspeh s mereneto.
P.S.: Lampata za dolivane na masloto e lampa za nisko nivo na masloto (tazi e razli4na ot lampata za nisko nalqgane na masloto)
Uspeh s mereneto.

- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Няма как от незареждане да му светят две лампи на , които има свързани прекъсвачи та нищо не му пречи да си провери и другите неща след алетрнатора .
Друг е въпроса ако има мазало по окабеляването и , като му свети зареждането да му светят и тези две лампи без да има причина . ( знам за такива случай )
Или пък да има някаква утечка през тях ?!?!?!
Друг е въпроса ако има мазало по окабеляването и , като му свети зареждането да му светят и тези две лампи без да има причина . ( знам за такива случай )
Или пък да има някаква утечка през тях ?!?!?!
- Georgimitrovich
tova mu go kazvam ot opit, za6toto i az rasujdavam to4no kato teb. Moqta slu4ka be prosti4ka. Gasq kolata, kato ni6to ne i svete6e i si vurrve6e strahotno. Vsru6tam se sled dva 4asa pasq i svetvat su6tite lampi4ki. Kazvam si bahti kolko problemi na vednuj za generatora 4e ne zarejda vednaga se setih no spira4kite i masloto. Slizam gledam masloto, ima si da te odavi. Gledam spira4kite te4nost kolkoto iska6, a puk i dat4ici na nakladkite nqmam. Probvam spira4kite spirat si perfektno. Krivo lqvo s pritesnenie kvo stava se predvijih do garaja. Merq generatora, nqma nikoi. Svalqm go smenqm 4etkite 6toto ednata be6to zaminala. Ka4vam go pak na kolata palq i ni6to ne sveti. Neznam za6to mi sveteha i drugite lampi, no tova e istoriqta s moq generator. Ve4e navurtqh 2000 km ot togava i ne mi e premigala nito lampi4ka.
- Georgimitrovich
Ок и аз мисля ,че е нещо по генератора,но имам и друг случаи.Наскоро смених релето там пък нищо не светна просто спря да зарежда и толкоз приключих на път,направи ми впечатление само,че когато колата е на контакт(не запалена) не светеше лампата на акумолатора иначе всичко друго си бе наред.Та мисалта ми беше ,че при повреда в релето не свети лампата на акумолатора,но и не зарежда и така познайте
малко пеша

- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Явно ти е била изгоряла лампата . Мноо кофти да го разбереш на път .alex0378 написа:Ок и аз мисля ,че е нещо по генератора,но имам и друг случаи.Наскоро смених релето там пък нищо не светна просто спря да зарежда и толкоз приключих на път,направи ми впечатление само,че когато колата е на контакт(не запалена) не светеше лампата на акумолатора иначе всичко друго си бе наред.Та мисалта ми беше ,че при повреда в релето не свети лампата на акумолатора,но и не зарежда и така познайтемалко пеша