ако някой търси 4AGE
ако някой търси 4AGE
здравейте колеги.
вчера случайно попаднах на двг 4AGE който е за продан, но на мен не ми трябва за сега. ако някой се интересува от него мога да го насоча към продавача. двг+скорости+еку и кабели около 400 лв не знам дали е много или малко но тази цена ми обявиха. мисля че може да се коментира.
вчера случайно попаднах на двг 4AGE който е за продан, но на мен не ми трябва за сега. ако някой се интересува от него мога да го насоча към продавача. двг+скорости+еку и кабели около 400 лв не знам дали е много или малко но тази цена ми обявиха. мисля че може да се коментира.
за документи не съм сигурен, но мисля че има . колата е била в движение до скоро но сега се разпродава на части. ходих да я погледна като си мислех че съм попаднал на АЕ86 но се оказа АЕ82. направих снимки на двг по късно мога да се помъча да ги кача.Колата се намира в Павел Баня и продавачът не е наясно за какъв двг става въпрос. увери ме че е палел и че му е правен основен ремонт преди 30к км май така каза.
,
бтв.загубих интерес към двигателя..който се интересува-да свирка
DAP: го даде на мен, защото знае че съм дискретен и няма да се изпусна пред вас:)diver написа:предлагам да го убием с камъни biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif освен ако не измие вината с бира. С многооооооо бира!dap написа:...а за телефона аз го дадох на rudolff ...
бтв.загубих интерес към двигателя..който се интересува-да свирка
значи ще изкажа размишленията си,,dap написа:jamie не е така просто той бе пръв и сметнах че така е редно. ако съм засегнал няокй се извинявам.
P.S.Митко не е ли това което търсиш
пръви ген блу топ е,( на моя му взимам нови части като периферия и няма да има какво да ползвам)
отварен е за ремонт (никой не знае какво му е правено)
няма да може да се запали за тест...
дълечко ми се видя,,
специални благодарности на колегата дап за инфото и за отношението ---в смисъл да не ни пуска за бий се народе и да му вдигаме акцийте на продавача само...
дап- давай смело телефона.