моят проект AE86
-
моят проект AE86
здравейте вече съм горд собственик на AE86 не е в много добро състояние особено купето и то по-точно мястото където се захващат задните амортисьори за купето за сега това ако ви интересува нещо пишете
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=232374
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=232374
-
мерси но всичи и да кажа ще ми трабват някои часто за нея като левия фар и по точно само стъклото и двата задни амортисьора че въобще ги няма а и отделно вътре е сама шофьорската седалка другите ги няма както и мокета по пода и задната броня също лепсва че трабва да ги намирам малко по малко нещата
благодаря на всички предварително за отделаното внимание
благодаря на всички предварително за отделаното внимание
- ghost rider
-
абе вие сте златни
ако не ви притеснявам кажете кой на кое колко ще иска защото трабва да я стягам че много ми се кара колата ама в такова стъстояние немога и с 30 да я карам а може и на лични да пращате предложенията си
пак ви благодаря на всички
и към ghost rider моля кажи някоя подробност за тази кола че аз като я взех нищо не зная за нея защото не я взех от собственика а от посредник ако искаш може и на лично да пратиш инфо че ми са много страни показанията на километража а и като се вгледам в дисковете и те изглеждат много малко ползвани и нищо немога да схвана
а само не разбрах някои имали задните седалки
и днес се оказа 4е ги няма и двата предни колана и пластмасата около ръчната
а днес си играх цяла вечер след работа да и оправям светлините че нищо не работеше че съм и подготвил и едни хубави биксенони и трабва да и намеря фар първо и тогава да го слагам
ако не ви притеснявам кажете кой на кое колко ще иска защото трабва да я стягам че много ми се кара колата ама в такова стъстояние немога и с 30 да я карам а може и на лични да пращате предложенията си
пак ви благодаря на всички
и към ghost rider моля кажи някоя подробност за тази кола че аз като я взех нищо не зная за нея защото не я взех от собственика а от посредник ако искаш може и на лично да пратиш инфо че ми са много страни показанията на километража а и като се вгледам в дисковете и те изглеждат много малко ползвани и нищо немога да схвана
а само не разбрах някои имали задните седалки
и днес се оказа 4е ги няма и двата предни колана и пластмасата около ръчната
а днес си играх цяла вечер след работа да и оправям светлините че нищо не работеше че съм и подготвил и едни хубави биксенони и трабва да и намеря фар първо и тогава да го слагам