може ли AE86 да вдигне 250, 300, 400?
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
За АЕ86
Предизвика ми интереса защото мноо се коментира тук и от всичко си направих извода че е готина колица със по-така мотор.Аз искам да сменям на моята и съм се насочил към един 3.5л на понтиак, но си е много разправия със внедряването, да не говорим за това, че никой не иска да се наеме.На един човечец му светна и каза че и тойота имат хубави и бързи мотори.От там ми идва интереса... нещо фото.И колко кубика е?Може ли да и се сложи турбо?Благодаря предварително.

korolla-konspekt
http://images.google.com/images?um=1&hl ... +gts+Levin
Турбо може, на стандартния мотор и механика на колата без смяна на железарии - до 200 коня някъде.
Турбо може, на стандартния мотор и механика на колата без смяна на железарии - до 200 коня някъде.
Re: За АЕ86
впредвид параметрите и характеристиките й, тази кола се води за една от най-добрите коли за дрифт правени някога!!! да не кажа най-добрата:). не че съм много запознат, но съм се интересувал достаSpeeddaemon 1 написа:Предизвика ми интереса защото мноо се коментира тук и от всичко си направих извода че е готина колица със по-така мотор

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
newmiro написа:впредвид параметрите и характеристиките й, тази кола се води за една от най-добрите коли за дрифт правени някога!!! да не кажа най-добрата:). не че съм много запознат, но съм се интересувал достаSpeeddaemon 1 написа:Предизвика ми интереса защото мноо се коментира тук и от всичко си направих извода че е готина колица със по-така мотор
Значи, аз не съм запознат много с дрифта.А да си кажа и правичката-не съм се и интерсувал.Това което искам е да ми върви колата спокойно поне с 250, а не да се мъчи да ги поддържа.Тогава ще съм крайно доволен от мен.Както виждам, тя е и със задно-май ще падне работа...
korolla-konspekt
-
- Обратна връзка:
dap написа:може в Плевен да са убави пътищата
Абе те са хубави, ама аз говорех за това -когаято излизам извън град Плевен.А иначе не са и лоши вътре, през ноща 100 и нещо е нормално.Други карат и с повече.Сега нещо много легнали са наслагали та не навсякаде става.Иначе през деня е абсурт, а пък и не искам да вляза в затвора.Има деца, възрастни хора, луди хора и др.Вече са навкарали толкова много скъпи коли, че трябва да внимаваш не само за твоята ами и за на другите учстници в движението.И така.

korolla-konspekt
А на нечетни дати с 300...Това със задното пък, изобщо не го разбрах...Ама да се върнем на скоростта. Замислил ли си се с какви гуми, спирачки и диференцял требе да е колата за да дигнеш 250?! За подържане пък на таз скорост - смех смех смех....А ако вземе па и да сметнеш тоз 1.6 мотор с какви предавателни числа требе да е за да лепне 250 и на какви обороти, вероятно, сам ще се убедиш, колко абсурдно звучи...Speeddaemon 1 написа:...Това което искам е да ми върви колата спокойно поне с 250, а не да се мъчи да ги поддържа.Тогава ще съм крайно доволен от мен.Както виждам, тя е и със задно-май ще падне работа...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Като вероятно-бъдещ собственик да попитам, твойта със стандартен диференцял и скорости ли е и на какви обороти горе долу се движи с 200? Твойта беше ли турбинирана?bad_dog написа:АЕ86 не може да вдигне над 210, да не говорим да ги поддържа.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.