Въпрос за педали (на автомобил) :-)
Въпрос за педали (на автомобил) :-)
Здравейте,
Искам да попитам дали това си заслужава:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... OTORS:1123
Като цена приемаме че е $13 и шипинга до тук ми писаха, че ще е $40. Тотала е около 70 лв. Заслужава ли си изобщо и може ли да се намери еквивалент тук някъде?
Благодаря за вниманието.
Искам да попитам дали това си заслужава:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... OTORS:1123
Като цена приемаме че е $13 и шипинга до тук ми писаха, че ще е $40. Тотала е около 70 лв. Заслужава ли си изобщо и може ли да се намери еквивалент тук някъде?
Благодаря за вниманието.
-
- Обратна връзка:
pedalite sa universalni
Tia daje sa plastmasovi.
Nameri metalni ako mojesh, kolkoo po grapavi tolkova po-dobre.
Te imat edni djadji otzad za da mojesh da gi zadarjish, no ako ima chalum da gi probiesh (i samia pedal) i da slojish po niakoia vidia oshte po-dobre
Faida ima
Tia daje sa plastmasovi.
Nameri metalni ako mojesh, kolkoo po grapavi tolkova po-dobre.
Te imat edni djadji otzad za da mojesh da gi zadarjish, no ako ima chalum da gi probiesh (i samia pedal) i da slojish po niakoia vidia oshte po-dobre
Faida ima

4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
бецко,,почти всичко уневерсално,,хващащо окото и правено в китай на смешни пари,го има и на илиенци...becko написа:Благодаря - значи ще търся някъде от тук да си взема.
в предвид че го има тук и на смешни пари-създава лек кичозен привкус.. но е въпрос на вкус.
обиколи първо магазините за универсални джаджи тук,,кат видиш нещата на живо -по лесно ще си прецениш.
аз съм на мнение че породи ли ми се въпрос дали нещо ми трябва,то значи не ми трябва...
реша ли че ми трябва--изчаквам 1 месец докато си го купя,ако след този месец още мисля че ми трябва...
-
Рудолф, принципно си прав, но е доста неприятно особено зимата да ти се изплъзва педала. Не мога да кажа, че това е най-наложителното нещо на света, но преполагам, че ще е доста по-удобно и сигурно.
Магкабар, имаш ли конкретна идея от къде мога да взема читави педали, защото не искам да ги показвам, а да ги ползвам.
Магкабар, имаш ли конкретна идея от къде мога да взема читави педали, защото не искам да ги показвам, а да ги ползвам.
-
да, просто търси магазини, където се продава спарко или ОМП. сещам се за adventurecars във Варна, имат и сайт. китайските педали от по 10лв също имат добри модели, но за да ги хванеш добре просто трябва да изхвърлиш планките и да ги хванеш директно с винтове за педалите - иначе падат.
status: за БАН
-