Още една MR2
Още една MR2
Търся на тази колица джанти,поне 15ц.Колеги къде могат да ми довършат тунинга,че задната броня си е оригиналната .Предната ми я оправиха,но за задната казаха че нямат калъп.
- Прикачени файлове
-
- IMGP4170.JPG (343.98 KiB) Преглеждано 6237 пъти
-
- IMGP4169.jpg (333.44 KiB) Преглеждано 6237 пъти
-
- IMGP4165.JPG (334.15 KiB) Преглеждано 6237 пъти
-
- IMGP4163.JPG (357.7 KiB) Преглеждано 6237 пъти
-
- IMGP4162.jpg (343.33 KiB) Преглеждано 6237 пъти
Лично мое менение от пред ми прилича на Мазда рх7 с този кит ,

a целия ти кит трябва да е бил нещо от сорта

Вероятно им слагат една и съща предна броня,но мен стоковата повече ме радва.Aз бих заложил само на едно хубаво окачване и карсиви джанти да речем 17''(ако исках визуален ефект) Мр-то си е много красива със сток броните не мисля че трябва да се прави да изглежда като ферари или като Rx7.

a целия ти кит трябва да е бил нещо от сорта

Вероятно им слагат една и съща предна броня,но мен стоковата повече ме радва.Aз бих заложил само на едно хубаво окачване и карсиви джанти да речем 17''(ако исках визуален ефект) Мр-то си е много красива със сток броните не мисля че трябва да се прави да изглежда като ферари или като Rx7.
отговор
Колеги така си я купих.В момента я карам без долната част на предницата.Просто се оказа че над 140км./ч. предницата олеква ,ще я сложа но да се пооправи времето.А за пълния тунинг имам сертификат от Германия със снимки/TUV/,.....просто е страхотен и мисля да го възстановя.Явно има ефект при по-скоростно каране и то осезаем,щом аз го усетих.
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Toi kaza, 4e v momenta q kara BEZ dolnata 4ast na prednicata zaradi zimata(da ne qs4upi) i za tova olekvala prednicata.Bass_Man написа:Е ако е ефекта е да ти олеква предницата по-добре го хвърли в някое дере дето хора не минават . Или го подари на някой голфаджия да си го сложи на 2-ката .
Pone az taka razbrah.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
Колега джантите са ти 5 х114.3 предполагам знаеш.Има много яки модели, на ако ще караш колата сериозно, по добре не слагай много големи.
Иначе за предницата, това е известно за ранните модели, всъщност по -скоро задницата натежава хаха ако прекалиш, получава се т.нар snap oversteer или камшично презавиване, много е приятно и интересно, но ако го правиш на полигон или паркинг на пътя трябва да си много внимателен.След 93 година променят окачването нещо и hf правят по user friendly , но според мене така се губи малко от чара на колата.
Кажи ми какво е правено по колата в Германия за да стигне 179 коня, пише ли го в сертификата?
И накрая защо искаш да продаваш това бижу,не си ли доволен от него???
Иначе за предницата, това е известно за ранните модели, всъщност по -скоро задницата натежава хаха ако прекалиш, получава се т.нар snap oversteer или камшично презавиване, много е приятно и интересно, но ако го правиш на полигон или паркинг на пътя трябва да си много внимателен.След 93 година променят окачването нещо и hf правят по user friendly , но според мене така се губи малко от чара на колата.
Кажи ми какво е правено по колата в Германия за да стигне 179 коня, пише ли го в сертификата?
И накрая защо искаш да продаваш това бижу,не си ли доволен от него???
Плачи Земьо, Шоп те гази..