4AGE
4AGE
имам питане относно 4AGE двг-та. да разбирам ли че не може да се намери AE86 с blacktop 20V тъй като той се слага на коли след 91 година или не съм разбрал правилно. Другото ми питане е има ли AE86 1.6SR и ако да къв точно е ДВГ-то модел, коне и т.н.
благодаря на знаещите който ще разяснят на лаика
благодаря на знаещите който ще разяснят на лаика
-
можеш да имаш АЕ86 с какъвто двигател си искаш - стига да можеш да си го позволиш финансово. никакъв проблем не е за поли да ти докара АЕ86 с блек топ, силвър топ или каквото искаш. SR е карбураторна, не е с 4AGE, шпер няма, а отзад е барабанни спирачки. добра платформа да си направиш бИгачка, ако си намериш двигател и смениш още един куп неща
status: за БАН
-
Ако мисълта ти е такава мисля че блока му е аналогичен като на blue top !!!dap написа:аз за SR разбрах че е карбуратор още от първия път. друга ми беше мисълта biggrin.gif .maggkrabar написа:карбуратор бе, нито син нито червен. с един разпределитен валdap написа: но с какъв е по default (red or blue)?
Dovolen !
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Според мен въпросът на колегата е какъв тип 4AGE се поставя в АЕ86 фабрично:
АЕ86 е с 2 основни версии, в зависимост от двигателя:
- 4AGE Bluetop, два разпределитени вала, инжекцион.
- 4AC един вал, карбуратор.
По-новите разработки на 4AGE (Red&black, Red, Silver и Black) се появяват след спирането на АЕ86 и се слагат в по-новите модели, но с някои преработки могат да влязат и в АЕ86.
По-новите разработки на 4AGE (Red&black, Red, Silver и Black) се появяват след спирането на АЕ86 и се слагат в по-новите модели, но с някои преработки могат да влязат и в АЕ86.

Бате хеки както винаги невероятно изчерпателенXeku написа:Според мен въпросът на колегата е какъв тип 4AGE се поставя в АЕ86 фабрично:

tochno tova mi behse misalta.blagodarq na vsichki za pomoshta, nauchih mnogo novi neshta.Xeku написа:Според мен въпросът на колегата е какъв тип 4AGE се поставя в АЕ86 фабрично:
P.S. nqkoi be kazal za nqkakva v Sofia do nqkakva benzinostanciq. ako nqkoi znae neshto za tozi avtomobil shte sum mu blagodaren
Re: Здраво
BIMBO написа:Ако си намерил ае86 без 4аге сега е момента да скочиш на моита нече ти е пробутвам просто е много евтина за момента.И може да напраиш бегач.
една от идейте ми беше таква(четеш ми мислите), но не мога да се свържа със собственика на въпросната АЕ86.днеска щях да ти звъня.за сега няма да мога да мина през Видин затова не се съобразявай с мен ако си намериш куповач му я давай.Ако има някви промени ще се чуем предварително да ти кажа.