Няма искра на свещите, иначе всичко си е ок - светлини, чек енджин без натрупана грешка, даже оборотомера работи като върти.
Този двигател е със бобина в делкото нали?
Алтеза ти имаш ли идея какво може да е станало - в случая май не е типичен проблем? Бушони няма по пътя на искрата май (освен на компа, ма като свети вътре таблото, той си работи?).
3SFE не пали
Re: 3SFE не пали
колата има ли аларма или стоп ключе която прекъсва искрата???..преоверете си там афтермаркет спойките, или там където е прекъснато за сигурност-направете пробен мост за чек на изправността на алармата., иначе и аз си мисля бобина, вижте и палеца..предполагам на всички свещи е така??El Camino написа:Няма искра на свещите, иначе всичко си е ок - светлини, чек енджин без натрупана грешка, даже оборотомера работи като върти.
Алтеза ти имаш ли идея какво може да е станало - в случая май не е типичен проблем? Бушони няма по пътя на искрата май (освен на компа, ма като свети вътре таблото, той си работи?).
само идея,,през живота си не съм виждал такъв двигател:(
Re: 3SFE не пали
Не всички са с делко.Моята например е с DIS система.El Camino написа:Няма искра на свещите, ........
.................