Дискове и накладки
Дискове и накладки
Здравейте,
моля за съвет, предстои ми смяна на дискове и накладки.От Тиксим ми обявиха цена от 720лв за два диска комплект предни и задни накладки + друд.Струват ми се ненужно много като цена.Дайте ми предложения за марки който са добри и са на поносими цени.Предварително Благодаря!!!
моля за съвет, предстои ми смяна на дискове и накладки.От Тиксим ми обявиха цена от 720лв за два диска комплект предни и задни накладки + друд.Струват ми се ненужно много като цена.Дайте ми предложения за марки който са добри и са на поносими цени.Предварително Благодаря!!!
прекалено скъпо е даже. просто разгледай ценовите листи на водещи марки в спирачните консумативи. ще е много по-качествено и дори ще ти излезе по-евтино. виж на Brembo например как вървят цените. Ferodo и мн. др. още... дори и на скъпите марки като тези ще ти излезе по-евтино. 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

а аз днес говорих с фирмата която предлага BREMBO и ми дадоха цена от 290лв за два диска и комплект накладки за четирите колела! искам само да видя дали ще намеря FERODO и на какви цени.
П.П.а да питам дали мога да се размина само с престъргване на дисковете,нямат ръб и изглеждат новви, но май са леко криви.
П.П.а да питам дали мога да се размина само с престъргване на дисковете,нямат ръб и изглеждат новви, но май са леко криви.
Re: накладки
[quote="alex0378"]Я и на мен ми трябват накладки,предни от къде казахте,че мога да си поръчам[/quot
Пловдив - склад и магазин:
Бул. "Кукленско шосе" No 21;
032 671 626; 032 671 636
за контакт Петя Гешева,
e-mail:Manimpex.Plovdiv@manimpex-bg.com
>> Пловдив 2 - склад и магазин:
Бул. "Васил Априлов" No 158 г
032 941 915; 032 941 925 ;
за контакт Петя Гешева,
e-mail:Manimpex.Plovdiv2@manimpex-bg.com
Пловдив - склад и магазин:
Бул. "Кукленско шосе" No 21;